Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/africantravel.no/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Om African Travel - Vi er spesialister på reiser til Afrika - African Travel
BESTILL TILBUD
21 98 38 01

Om African Travel

Om African Travel

OM OS

Om African Travel

African Travel er et reisebyrå skapt av folk, som alle er glade i Afrika. Vi er eksperter på turer til Sør- og Øst-Afrika og de omkringliggende øyene i Det indiske hav. Enten det er safari, aktiv ferie, strandferie eller bilferie skreddersyr vi alltid reisen etter dine spesifikke ønsker.

Vi skreddersyr alle reiser fra bunnen av. Reiseforslagene på nettsiden vår er bare veiledende og ment som inspirasjon. Vi guider deg til de største og flotteste opplevelsene på våre utvalgte reisemål, og har en rekke anbefalte hotell og lodger for hver destinasjon. Prosessen begynner med en hyggelig samtale på telefonen, og deretter setter vi sammen en reise som passer for akkurat deg og dine behov. Uansett hvilken reise du ønsker, går vi aldri på akkord med kvalitet og sikkerhet.

DEL AV NOE STØRRE

Vi kommer med nye øyne, men ikke uten erfaring. African Travel er del av en større bedrift bestående av tre andre spesialiserte reiseselskaper: USATours, Australia Tours og Asian Experten. Vi har mange års erfaring og kompetente ansatte. Som del av et nettverk har vi et stort utvalg av leverandører, som sikrer pålitelige tjenester til rimelige priser.

Med oss som reiseoperatør kan du eksempelvis oppleve Øst-Afrikas dyreliv i Kenya og Tanzania. Vi har også turer til det sørlige Afrika med Sør-Afrika, Namibia, Zimbabwe og Botswana. Sist men ikke minst kan du også velge å kombinere safari-reisen med en tur til de eksotiske øyene i Det indiske hav, Zanzibar, Seychellene og Mauritius. Eller bare bruke hele ferien på det indiske havets paradis-liknende sandstrender. Opp til deg!

Som et 100 prosent danskeid selskap med adresse i Danmark, blir alle reiser gjennomført under dansk lov, og som reisende er du selvfølgelig dekket av Reisegarantifondet (medlem nr. 2338).

MEDARBEIDERE

VÅRE MEDARBEIDERE

Reisekonsulenter
Adele Heidenreich

Branch Manager

Laura Casella

Reisekonsulent

Jesper Antonsen

Reisekonsulent

Administrasjon
Herman Nielsen

Booking Manager

Freja Asplund

HR Manager

Pater Paaske

Økonomisjef

Mette Prejler

Kundeservice medarbeider

Jesper Kamp

Marketingsjef

Martin Nielsen

Designer

Cecilie Lyngbye

Content Manager

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.