BESTILL TILBUD
21 98 38 01

Cape Town og Namibias ørken

Biltur gjennom en flott storby, rå ørken og rikt dyreliv

14 dager fra 23 495 NOK

Cape Town og Namibias ørken

14 dager fra 23 495 NOK

Få en annerledes opplevelse i det sørlige Afrika

På denne unike bilferien kjører dere uten guide gjennom Sør-Afrika og Namibia, til alt fra siviliserte Cape Town til den barske Namibørkenen. Dere kommer til å vandre på Afrikas sørspiss, langs kanten av verdens nest største canyon og i sanden i den store, røde ørkenen. Dere kommer også helt tett på elefanter, løver og neshorn på en storslagen safari i Etosha nasjonalpark. Som en ekstra bonus trenger dere ikke dele opplevelsene med mange andre turister siden dere styrer tempoet selv og nyter eventyret i egen leiebil.

Reiseplanen under er ikke fast, men kan tilpasses etter de reisendes ønsker.

Foreslått reiseplan
DAG 1-5: CAPE TOWN

Cape Town i Sydafrika

Velkommen til Cape Town – verdens vakreste by! Den har i hvert fall blitt kåret til det mange ganger, og det er lett å se hvorfor. Med det berømte Table Mountain, den frodige naturen og havet rundt har Sør-Afrikas lovgivende hovedstad perfekte omgivelser, samtidig som byen syder av liv og kulturtilbud. Derfor starter reisen med fire netter i Cape Town. 

Her finnes det mange aktivitetsmuligheter. Vi anbefaler en tur til Cape-halvøyen, hvor dere blant annet ser Kapp det gode håp på Afrikas sørspiss og kommer forbi Boulders Beach, der de sørafrikanske pingvinene hører hjemme. Dere burde også besøke Table Mountain, som gir en fantastisk utsikt over hele byen! 

Dere kan også dra på utflukt til Winelands, det store vinområdet nord for byen, der dere reiser gjennom de tre store vinbyene Stellenbosch, Franschhoek og Paarl, eller ta en liten ferge til den tidligere fangeøyen Robben Island, der Nelson Mandela satt fengslet fra 1964 til 1982.

I tillegg er byen full av lekre restauranter og trivelige kafeer, trendy butikker og gallerier, så dere kan skjemme dere litt bort før dere skal ut i den spennende naturen.

Eksempler på overnatting:

Dette anbefaler vi i Cape Town:

 • Dagstur til Cape-halvøyen
 • Table Mountain
 • Winelands
 • Robben Island

Fra Cape Town kjører dere til Namaqualand (ca. 5 timer)

DAG 5-6: NAMAQUALAND

NamaqualandEtter en lengre kjøretur kommer dere til vakre Namaqualand, som er et tørt område nordvest i Sør-Afrika. Området er verdenskjent for sine blomster, som springer ut mellom juli og september og danner en overdådig fargeprakt. Dersom dere reiser hit i denne perioden, anbefaler vi at dere tar dere god tid til å kjøre rundt i området og se hvordan blomsterlandskapet endrer seg underveis. Her er det gule og oransje påfuglblomster, rosa og lilla sommerfuglblomster, kornliljer med vakre fargekombinasjoner og mye mer.

Hvis dere kommer utenfor blomstersesongen er området likevel vakkert, og det finnes flotte turstier i Hantamfjellene, som ligger i dette området. Dere kan velge å overnatte på et hotell i byen Springbok eller i en enklere hytte ute i naturen.

Eksempler på overnatting:

Dette anbefaler vi i Namaqualand:

 • Blomsterturer i området
 • Fottur i Hantamfjellene

Etter dette kjører dere videre til grensen til Namibia (ca. 1,5 timer)

DAG 6-7: ORANGE RIVER

Orange RiverPå kartet ser grensen mellom Sør-Afrika og Namibia veldig snirklet ut. Det er fordi grensen følger elven Oranje, som snor seg tvers gjennom det sørlige Afrika, fra Lesotho i øst til utløpet i Atlanterhavet. Her har dere neste stopp, for omgivelsene rundt elven er like vakre som de er fredfylte.

Vi anbefaler at dere tar inn på Orange River Rafting Lodge, som ligger ved elvebredden og har en innbydende hage og utsikt over den blanke elven og de røde fjellene bak den. Derfra kan dere dra på rafting i strykene i elven eller på en idyllisk fisketur dersom dere vil ha noe roligere. Hvis dere har en indre ornitolog, kan dere dra på fugletitting og se etter den langbeinte goliathegren eller den lille, langnebbede terneisfuglen, som begge bare finnes i denne delen av verden.

Eksempler på overnatting:

Dette anbefaler vi ved Orange River:

 • Elverafting
 • Fisketur
 • Fugletitting

Dere fortsetter så nordover til Fish River Canyon (ca. 3,5 timer)

DAG 7-8: FISH RIVER CANYON

Fish River CanyonDere har nå krysset grensen mellom Sør-Afrika og Namibia, og naturen blir gradvis mer fenomenal. Første stopp er ved Afrikas svar på Grand Canyon i USA. Fish River Canyon er nemlig verdens nest største canyon, 160 km lang, 27 km bred på det meste og 550 m dyp på det dypeste.

Det finnes rikelig med utsiktspunkter hvor dere får fantastiske panoramaer over det tørre rødlige klippelandskapet. Hvis dere er i god form, kan dere dra på storslagne fotturer i kløften. Det krever sin fysikk og en god del vann, men belønningen er stor når dere opplever den ubegripelig store naturen på nært hold.

Eksempler på overnatting:

Dette anbefaler vi ved Fish River Canyon:

 • Nyte utsikten fra utsiktspunktene
 • Fotturer i kløften

Etter kløften går turen til berømte Namibørkenen (ca. 6 timer)

DAG 8-10: SOSSUSVLEI

Sesriem Desert i Namibia

Nå er det tid for å oppleve Namibias ørken, som landet er særlig kjent for. Etter en god kjøretur ankommer dere Sesriem, som ligger nær Sossusvlei, som er navnet på den delen av ørkenen som ligger i Namib-Naukluft nasjonalpark sørvest i Namibia. Dere sjekker inn i en ørkenleir, som kan være alt fra enkle hytter til luksushoteller, og her har dere to netter, slik at det er nok med tid til å ta seg rundt i den eventyrlige sandørkenen. 

Vi anbefaler at dere står tidlig opp slik at dere kommer dere ut og får se de store sanddynene ved soloppgang, når den røde sanden blir enda kraftigere. Det ser nesten magisk ut! Her finner dere sanddyner som er opp mot 300 meter høye. Dere kan for eksempel prøve å gå opp på Big Daddy, som er en av de høyeste. Det er to skritt frem og ett tilbake i den løse sanden, men utsikten fra toppen er absolutt verdt anstrengelsene. 

I Deadvlei kan dere se svarte, bladløse trær som står som ensomme skapninger i den bare ørkenen som en gang var en frodig oase med elv. Elven skiftet retning, og i dag er stort sett alt levende uttørket. I kløften, Sesriem Canyon, kan dere gå på fastere grunn med utsikt til de opp mot 30 meter høye klippene på begge sider av dere.

Eksempler på overnatting:

Dette anbefaler vi ved Sossusvlei:

 • Se sanddynene ved soloppgang og solnedgang
 • Bestig Big Daddy (325 m) eller Dune 45 (170 m)
 • Deadvlei
 • Sesriem Canyon

Fra ørkenen kjører dere videre til Windhoek (ca. 4,5 timer)

DAG 10-11: WINDHOEK

Gade i Windhoek, NamibiaEtter ørkenvandringen blir det en overnatting i Namibias hovedstad Windhoek, som er helt annerledes enn resten av landet. Her er det velholdte grønne parker, hvitpussede hus i europeisk stil og en blanding av forretningsfolk og turister. Her har dere mulighet til å få et velsmakende måltid og føle sivilisasjonens goder før turen går videre til Etosha nasjonalpark på en fire dagers safaritur.

Eksempler på overnatting:

Dette anbefaler vi i Windhoek:

 • Slapp av i parkene i byen
 • Spis god mat (Joe’s Beerhouse)
 • Gå en tur, og se livet i det moderne Namibia

Dere blir hentet i Windhoek og kjørt til Etosha nasjonalpark (ca. 5,5 timer)

DAG 11-13: ETOSHA NASJONALPARK

Zebraer i Etosha National ParkEtter ti dager på egen hånd starter nå en fire dagers tur med guide. Dere blir hentet på hotellet i Windhoek tidlig om morgenen og setter kursen mot Etosha nasjonalpark nord i Namibia. Med de store slettene på over 22 000 km2 er dette et av Afrikas største naturreservater. Her venter store naturopplevelser.

Allerede på vei til lodgen dere skal bo i, benyttes sjansen til en game drive for å se etter ville dyr. (En game-drive er en kjøretur – vanligvis på 2/3 timer – hvor guiden kjører dere til de områdene hvor dyrene som regel oppholder seg.) Mange ville dyr har hjemmet sitt i Etosha, og kommer for å besøke vannhullene som finnes her og ikke så mange andre steder i det tørre Namibia.

Her samles store flokker med sebraer, antiloper og elefanter for å kjøle seg av og drikke. Det sjeldne spissneshornet finnes også i uvanlig store antall, noe som i seg selv er en god grunn til å dra på safari i Namibia. Dere kan også se massevis av løver og en del sjiraffer, leoparder, geparder, gnuer og mange andre mindre dyr.

Disse kan dere være heldige å se på en game drive den første ettermiddagen og dagen etter ved soloppgang, når dyrene er spesielt aktive før solen blir for varm. Dere kommer ut til en del av parken, Etosha Pan, der landskapet er helt åpent og bakken består av salt. Her kan dere gå ut av bilen og se det spesielle hvite området som kan sees fra verdensrommet –på nært hold.

Etterpå venter en deilig frokost i lodgen og mulighet til en dukkert i bassenget før dere skal ut på en siste game drive like før solnedgang. Dere kjører til en ny lodge i utkanten av parken, der dere får en velsmakende middag og kan nyte den funklende stjernehimmelen ute i Namibias vakre villmark.

Eksempler på overnatting:

Dette er inkludert:

 • Helpensjon, inkludert vann
 • To ettermiddags-game drive
 • Morgen-game drive
 • Formiddags-game drive

Etter to netter i Etosha nasjonalpark blir dere kjørt til Swakopmund (ca. 5 timer)

DAG 13-14: SWAKOPMUND

Elefant spiser i DamaralandDere kjører tidlig fra lodgen mot Swakopmund, og underveis drar dere gjennom den rå villmarken i Damaraland, som er en autentisk namibisk opplevelse. Dere kan også møte lokale kvinner som lager håndlagd brukskunst som dere kan kjøpe med dere hjem som unike suvenirer fra en uforglemmelig reise. Dere kan også kjøre langs Skeleton Coast hvis dere har en 4WD, en meget øde strekning på vestkysten der det ligger vrakrester fra forliste skip i sanden.

Sent på ettermiddagen kommer dere til kystbyen Swakopmund, hvor dere kan gå ut og få dere en god middag og tenke tilbake på alle de fantastiske opplevelsene dere har hatt de siste to ukene.

Eksempler på overnatting:

Dette er inkludert:

 • Frokost og lunsj

Dere overnatter i Swakopmund og flyr hjem til Norge dagen etter

REISENS PRIS OG INNHOLD
Sesong
Reiseperiode
Lengde
Priser
Høysesong17/4 – 30/6 og 14/8 – 31/1014 dagerfra 24 495 NOK pr. pers.
Lavsesong7/1 – 16/4 og 1/11 – 19/1214 dagerfra 23 495 NOK pr. pers.
Sommersesong1/7 – 13/814 dagerfra 25 695 NOK pr. pers.
Jul og nyttår20/12 – 6/114 dagerfra 29 995 NOK pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gjelder ved 2 voksne.
Rabat ved barn u. 12 år og større grupper.

INKLUDERT I REISEN ER
 • Fly tur/retur fra Norge
 • Overnatting på basisnivå (kan oppgraderes)
 • Leiebil fra dag 1–11
 • Transport
 • Helpensjon under safarien
 • Transport i safaribil med engelsktalende guide
 • Fullt safariprogram
 • Tips
 • Visum
 • Aktiviteter i Cape Town, Fish River Canyon, Sesriem og Swakopmund

PRISOVERSIKT

Sesong
Reiseperiode
Lengde
Priser
Høysesong17/4 – 30/6 og 14/8 – 31/1014 dagerfra 24 495 NOK pr. pers.
Lavsesong7/1 – 16/4 og 1/11 – 19/1214 dagerfra 23 495 NOK pr. pers.
Sommersesong1/7 – 13/814 dagerfra 25 695 NOK pr. pers.
Jul og nyttår20/12 – 6/114 dagerfra 29 995 NOK pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gjelder ved 2 voksne.
Rabat ved barn u. 12 år og større grupper.

INKLUDERT I REISEN ER
 • Fly tur/retur fra Norge
 • Overnatting på basisnivå (kan oppgraderes)
 • Leiebil fra dag 1–11
 • Transport
 • Helpensjon under safarien
 • Transport i safaribil med engelsktalende guide
 • Fullt safariprogram
 • Tips
 • Visum
 • Aktiviteter i Cape Town, Fish River Canyon, Sesriem og Swakopmund

EKSEMPLER PÅ OVERNATTING PÅ REISEN

Nedenfor kan du se eksempler på anbefalte hotell og lodger i Namibia. Sorter mellom basis, mellomklasse og luksus for å se mulighetene innenfor hver klasse. Du kan selv sette sammen hva slags overnattinger du foretrekker. Kontakt oss hvis du ønsker å bo et spesifikt sted som ikke står på denne siden.

BASIS
Sesriem Desert (Sossusvlei)
Sossus Oasis Camp Site

Denne leiren ligger midt i den berømte Namib-ørkenen, like ved inngangen til Sossusvlei, så dere er ikke langt unna de vakre sanddynene når dere skal utforske ørkenlandskapet fra soloppgang. Den leiren er for dere som ikke har noe imot å sove i telt for å kunne være tett på naturen og lytte til ørkenens natteliv.

Leiren består av tolv individuelle enkle “hytter”. Dere kan campe i grupper på fra to til seks person i hver. Alle har eget bad, dusj med kaldt og varmt vann, grill, oppvaskutstyr og innlagt strøm, så det er luksuscamping vi snakker om her.

I tillegg til hyttene er det en veranda hvor dere kan sitte og kose dere med de andre gjestene, og et basseng hvor dere kan kjøle dere ned i varmen.

Windhoek
Hotel Safari

Hotel Safari er et stort, flott hotell i Windhoek for dere som ikke vil bruke hele budsjettet på sengen dere sover i. Det er rent og pent og ligger like ved Eros-flyplassen, så det er enkelt å komme til og fra når dere ikke skal være så lenge i byen.

Hotellet har 98 standardrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en sovesofa som kan res opp til en tredje person. Alle rommene har eget bad, klimaanlegg, TV og mulighet til å lage te og kaffe på rommet. Det er også suiter og familierom til flere personer.

Hotellets restaurant serverer en allsidig familievennlig buffet til frokost, lunsj og middag. På terrassen kan man få lettere måltider hele dagen.

The Elegant Guest House

The Elegant Guest House er et lite, nydelig hotell i den trygge bydelen Klein Windhoek. Det er et intimt sted med bare seks rom, men det har alt man trenger og i tillegg personlig service.

Rommene har en dobbeltseng, eget bad, TV, klimaanlegg og gratis internett.

I tillegg kan dere benytte hotellets hage, som har basseng og hagemøbler slik at dere kan sitte og slappe av når dere ikke er ute i byen. Det er gratis kaffe og te hele dagen. Frokost er inkludert i alle bestillinger.

Fish River Canyon
Canyon Roadhouse

Canyon Roadhouse er en artig lodge med god service. Den ligger ved veien, bare 14 kilometer fra Fish River Canyon. Den har sin egen bensinstasjon og har biler som tema for innredningen, med gamle biler både inne og ute, og en retroinnredning som leder tankene til en eventyrlig road trip for 50 år siden.

Det er 22 rom med behagelige senger, eget bad, klimaanlegg og mulighet til å lage kaffe og te på rommet. Det er også et familierom med plass til fire.

Lodgen har restaurant og bar, utendørs basseng og er døgnbevoktet.

Cape Town
Altona Lodge

Altona Lodge er et lite, men praktisk og komfortabelt hotell i Cape Town. Det ligger en kort spasertur fra det attraktive havneområdet V&A Waterfront og det store stadionet som ble brukt ved fotball-VM i 2010 og under tre kilometer fra byens sentrum.

Det er 17 rom av forskjellig størrelse. Fire av dem er dobbeltrom med eget bad. 13 er private rom med felles bad. De finnes med både enkeltsenger, dobbeltsenger og køyesenger.

Det er mulig å få frokost og klesvask på hotellet om man ønsker det.

Namaqualand (Springbok)
Springbok Inn

I utkanten av den lille byen Springbok ligger dette nydelige hotellet og tilbyr god overnatting for pengene. Det er et moderne hotell med rene og pene rom, trygg parkering og et lite utendørsbasseng.

Det er 87 rom i forskjellige størrelser, så de egner seg til alle typer reisende. Alle rommene er utstyrt med klimaanlegg, eget bad, TV og mulighet til å lage kaffe og te.

Det er restaurant på hotellet, som har åpent hele dagen. Frokost er inkludert i alle bestillinger.

Orange River
Orange River Rafting Lodge

Denne lodgen ligger på bredden av Oranje og tilbyr enkle, men komfortable hytter eller en teltplass med god beliggenhet. Dere kan dra rett ut fra lodgen og kjøre båt eller rafte på elven, og de arrangerer fiske- og raftingturer på stedet.

Det er syv hytter med soveplass til fire, eget bad og klimaanlegg. I hytten er det dessuten et lite kjøkken med kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, vannkoker og servise, så dere har alt dere trenger for å lage litt mat selv.

Hvis dere vil være litt tettere på naturen, kan dere sove i telt på lodgens campingplass. Der er det strøm og et lite utendørs kjøkken med rennende vann i en vask, og en bålplass.

Det er også et felles basseng og et overbygget spiseområde.


MELLOMKLASSE
Sesriem Desert (Sossusvlei)
Desert Camp

Desert Camp er en nydelig leir midt i Namib-ørkenen, hvor dere kan bo i barske, fascinerende omgivelser, men uten å måtte ta med eget telt. Leiren ligger ca. fem kilometer fra inngangen til Sossusvlei, der dere skal inn og gå i de høye, røde sanddynene.

Leiren består av 20 økovennlige, permanente luksustelt. De er delvis oppmuret og delvis dekket av lerret, så de er høye nok til at man kan stå inne i dem. I hvert er det to enkeltsenger og en sovesofa hvor to barn under tolv kan sove uten å betale ekstra. Badet er enkelt med toalett og dusj, og utenfor teltet er det terrasse med tekjøkken, grill, lys og elektrisitet.

Dere kan få mat og råvarer levert, eller så kan dere bestille en kokk til stedet for å lage mat til dere.

I leiren er det også noen koselige fellesområder hvor dere kan spise sammen, et basseng og en bar slik at dere kan nyte ferien i ørkenen.

Desert Quiver Camp

Denne luksusleiren kombinerer det enkle liv i ørkenen med en viss komfort. Her snakker vi egentlig om hus med lekker innredning, men likevel i øde omgivelser hvor dere kan nyte den uberørte naturen, langt fra sivilisasjonen. Leiren ligger ca. fem kilometer fra inngangen til Sossusvlei.

Den består av 24 nybygde småhus med et særegent design. De har ett soverom med to enkeltsenger, en sovesofa med plass til to barn, som bor der gratis hvis de er under 12, samt eget bad. Utenfor er en overbygd terrasse med grill, kjøleskap, kokeplater og annet kjøkkenutstyr slik at dere selv kan lage mat.

Råvarer kan bestilles i resepsjonen. Eventuelt kan dere spise på Sossusvlei Lodge i nærheten.

Leiren har også noen fellesområder der dere kan spise sammen i større grupper, samt et basseng hvor dere kan slappe av om dagen.

Windhoek
The Utopia Boutique

The Utopia Boutique ligger i det rolige, trygge området Klein Windhoek, der de fleste turistene bor, med mange restauranter og butikker. Det er et godt sted å bo, og hotellet er meget sjarmerende med sin grønne hage og sine lave hus.

Det er 11 standardrom og seks suiter. Alle rommene har eget bad, internett, TV, klimaanlegg og en liten balkong eller terrasse, slik at dere kan sitte utenfor og nyte den friske luften i fred og ro.

I hagen er det basseng, så også der kan dere ligge og slappe av i grønne omgivelser, midt i byen.

Hotellet har også restaurant, så dere kan spise på stedet hvis dere ikke vil ut og utforske Windhoeks kulinariske muligheter.

Etosha National Park
Halali Lodge

Halali Lodge er en fin mellomklasselodge som ligger praktisk til inne i Etosha nasjonalpark, så det er enkelt å dra på game drives med denne lodgen som utgangspunkt. Ved de mange vannhullene i nærheten, kan dere se tørste elefanter og andre dyr i sitt naturlige miljø, så dere får en ekte safariopplevelse her.

Lodgen har forskjellige romtyper i forskjellige størrelser. Det er alt fra vanlige dobbeltrom til hus med plass til en stor familie der dere selv kan lage mat. Alle rom og hus har klimaanlegg, eget bad og kjøleskap.

Lodgen har basseng, som alle kan bruke til å slappe av og kjøle seg ned i varmen. I tillegg finnes det en bar og en restaurant.

Taleni Etosha Village

Denne leiren tilbyr litt mer luksuriøse forhold. Taleni Etosha Village er ikke like tett på dyrene som Halali Lodge, men til gjengjeld er hyttene mer moderne.

Det er 45 hus med et dobbeltrom med to enkeltsenger og en sovesofa som kan foldes ut til to barn under tolv, uten tillegg i prisen. Alle har eget bad, klimaanlegg, safe, plass til å pakke ut og et lite område til å lage kaffe og te. Utenfor er det en liten, privat terrasse.

Det serveres en stor buffet til frokost og middag, mens lunsj kan bestilles fra en meny. De lager gjerne matpakker som dere kan ta med på safari.

Det er tre basseng i lodgen, blant annet et barnebasseng, slik at foreldrene kan bade samtidig som de holder øye med barna, som bader ved siden av.

Swakopmund
A la Mer Hotel

Dette deilige hotellet ligger helt nede ved stranden i hjertet av Swakopmund. Beliggenheten kan ganske enkelt ikke bli bedre når dere er i denne kystbyen med det tyskklingende navnet.

Det er 23 rom på A La Mer Hotel. Alle har en stor, deilig dobbeltseng, eget bad og privat balkong eller terrasse, slik at dere kan nyte utsikten til Atlanterhavet mens dere ligger i sengen.

Kafeen på hotellet disker opp med en internasjonal frokostbuffet, og serverer ellers kaffe og snacks resten av dagen.

Utenfor kan dere sitte på hotellets terrasse og nyte solen, eller dere kan skjemme dere bort med massasje eller annen velværebehandling i spaavdelingen.

Fish River Canyon
Canyon Village

Canyon Village er nærmest en liten landsby av mursteinshus med stråtak, anlagt i hesteskoform i det rå steinlandskapet like ved Fish River Canyon. Det er et stort hovedhus med restaurant og mange mindre hus, som dere bor i.

Hotellet har 42 rom i forskjellige størrelser, så det er plass til både par og familier. Alle rommene har eget bad, klimaanlegg og gratis kaffe og te.

I den lille “landsbyen” finner dere også et basseng hvor dere kan ta en forfriskende dukkert på varme dager. På utendørsrestauranten eller verandaen kan dere nyte solnedgangen over det vakre landskapet.

Cape Town
Cape Town Hollow Boutique Hotel

Dette moderne hotellet ligger i hjertet av Cape Towns sentrum. Det er nyoppusset, så her får dere et nydelig midlertidig hjem på reisen deres til Sør-Afrikas hovedstad. Det ligger i gangavstand til de utallige kafeene, restaurantene, barene og butikkene i sentrum. I tillegg ligger det like ved havneområdet V&A Waterfront og Table Mountain nasjonalpark.

De 56 rommene har eget bad, klimaanlegg, TV, Wi-Fi og mulighet til å lage kaffe og te.

Hotellet har et lite utendørs basseng, samt en restaurant som er åpen til frokost, lunsj og middag. Her kan dere spise med utsikt til berømte Table Mountain.

SunSquare Cape Town City Bowl

SunSquare Cape Town City Bowl er et nytt, moderne hotell i hjertet av Cape Town. Med sine 14 etasjer er det utsikt til både byen, fjellet Table Mountain og havnen fra hotellbaren oppe på taket.

Hotellet har 202 rom, hvorav 93 er familierom og 2 er suiter. Alle rommene er moderne og komfortabelt innredet med alle nødvendige fasiliteter.

I nederste etasje er det en avslappende restaurant som er åpen hele dagen. Det er også et oppvarmet, innendørs basseng og et moderne treningssenter – begge deler med store glassvinduer med utsikt over den vakre byen.

Namaqualand (Springbok)
Naries Namakwa Retreat

Naries Namakwa Retreat er et romantisk sted med flere unike overnattingsmuligheter. Det ligger mellom de to småbyene Springbok og Kleinzee – akkurat der et vakkert blomsterhav skyter opp når det er sesong for det.

Det er forskjellige overnattingsmuligheter hos Naries. Det er tre såkalte fjellsuiter, som er bygget inn i kjempesteiner og ligger for seg selv i naturlige omgivelser. Inne finner dere et luksusrom som passer spesielt godt til par som ønsker en romantisk opplevelse.

I tillegg er det et hus med fem mer klassiske, men fine rom, samt to familiehytter med to soverom hver og mulighet for å lage mat selv.

Det er også en liten restaurant for hotellets gjester der dere kan spise frokost og middag, og der menyen blir fastsatt fra dag til dag – også etter deres ønsker.LUKSUS
Sesriem Desert (Sossusvlei)
Sossusvlei Lodge

Sossusvlei Lodge er overnattingsstedet for dere som ikke vil gi slipp på komforten bare fordi dere er midt ute i ørkenen. Denne lodgen minner mer om et luksushotell, og her lager dere ikke mat eller gjør rent selv – alt blir gjort for dere. Dessuten ligger den like ved inngangen til Sossusvlei, så heller ikke beliggenheten er noe å sette fingeren på.

Det er 44 hus, som alle har et romslig soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, en sofa, plass til å pakke ut, klimaanlegg, stort eget bad og terrasse foran. Det er soveplass til to voksne og ett barn under tolv i hvert hus. Noen av husene har to rom som kan slås sammen til ett stort familierom.

Lodgen har restaurant som serverer stor frokostbuffet, dagens rett til lunsj og buffet til middag med alt fra frisk salat til grillet kjøtt.

Det er også basseng, stor solterrasse og en bar hvor dere kan sitte sammen i større grupper og nyte varmen og livet.

Moon Mountain Lodge

Denne lodgen ligger 56 kilometer fra inngangen til Sossusvlei, men opplevelsen ved å bo her, veier absolutt opp for det. Lodgen ligger ved foten av fjellkjeden Naukluft Mountains og ikke i nærheten av mange andre leirer, så her får dere fantastisk utsikt over ørkenlandskapet – helt for dere selv.

Lodgen består av 17 eksklusive luksustelt med hvert sitt lille private basseng foran slik at dere kan nyte synet av det bare landskapet samtidig som dere kan få et oppfriskende bad. I teltene, som mer minner om små hus, er det en behagelig dobbeltseng, et loungeområde og eget bad.

I lodgens hovedbygning er det restaurant og bar der dere kan spise alle måltider og få en forfriskning etter en opplevelsesrik dag i ørkenen.

Windhoek
Hilton Windhoek

Hiltons hotell i Windhoek er stort, moderne og ligger meget sentralt til i byen. Så hvis dere vil ha et luksuriøst opphold midt i Windhoek, hvor dere kan sitte på takterrassen og nyte en drink mens dere ser solen gå ned over Windhoek, er dette ideelt.

Rommene er store, komfortable og elegant innredet. De kommer i forskjellig størrelse og standard, så uansett hvor mange dere er, finnes det plass til dere.

Det er restaurant, kafé, sushibar, sportsbar og takbar på hotellet, så dere trenger ikke å gå langt for å finne god mat og drikke.

I tillegg er det et utendørs basseng, et treningssenter og en spaavdeling, så de kan ta godt vare på dere under oppholdet.

Cape Town
Victoria & Alfred Waterfront

Victoria & Alfred Waterfront er et sjarmerende historisk hotell i et gammelt varelagerbygg fra 1904, helt nede ved havnen. Den ikoniske bygningen er oppkalt etter dronning Victoria og hennes sønn prins Alfred, som var med på å grunnlegge havnen, som den dag i dag heter V&A Waterfront. Hotellets beliggenhet er med andre ord helt fantastisk, for livet i byen har havnen som midtpunkt.

Det har 68 rom, hvor halvparten har utsikt mot havet og Table Mountain, mens den andre halvparten har utsikt mot havnen. Alle rom har king size-seng, eget bad, loungeområde, klimaanlegg, TV, minibar, safe osv.

Hotellet har restaurant ut mot vannet, der dere kan nyte både frokost, lunsj og middag, med utsikt mot både havet og byens berømte fjell.Våre reiseforslag

BESTILL ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Personlige opplysninger
Bemerkninger
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.