BESTILL TILBUD
21 98 38 01

Bli bortskjemt på Mauritius

En luksusferie der man bare trenger å tenke frem til neste måltid

10 dager fra 14 495 NOK

Bli bortskjemt på Mauritius

10 dager fra 14 495 NOK

Glem hverdagen og nyt luksuslivet på Mauritius

En tur til Mauritius er en tur til en varmere og mer luksuriøs verden. Den lille øystaten i Det indiske hav er perfekt for par som ønsker en uforstyrret romantisk reise. Men også for familier som vil bo på et stort resort, hvor det både finnes aktiviteter og mulighet for ro til kvalitetstid. Hotellene har høy standard, og mange er “all inklusive”, så dere trenger ikke tenke på noe annet enn når dere skal spise neste is. Uansett størrelse og budsjett hjelper vi dere med å finne det ideelle stedet for å slappe ordentlig av.

Reiseplanen under er ikke fast. Reisens lengde kan tilpasses, og hotellene som omtales, er bare forslag.

Foreslått reiseplan
DAG 1-10: BADEFERIE

Mauritius hvide sandstrandeVelkommen til Mauritius! Midt i Det indiske hav ligger den lille øystaten Mauritius, som har fått alt det beste fra naturens side: klipper med frodig regnskog på midten, kilometervis med hvite sandstrender langs kysten, og uimotståelig klart vann så lang øyet kan se.

I tillegg har menneskene skapt hotell, restauranter og golfbaner som kan få selv den mest bortskjemte turist til å ønske at ferien aldri vil ta slutt. Disse enkle, men gode ingrediensene er oppskriften til deres reise til Mauritius.

På flyplassen blir dere hentet av en sjåfør som raskt bringer dere til hotellet. Øyen er litt mindre enn Vestfold fylke, så uansett hvor dere skal bo, vil det ikke ta lang tid før dere kan iføre dere badetøy og løpe ut i det forfriskende vannet.

I tillegg til svømmeturer i Det indiske hav kan dere glede dere til å slappe av på en solseng i sanden eller ved bassenget til hotellet. Hvis dere ønsker litt aktivitet, kan dere snorkle eller dykke rundt øyen, da store deler av Mauritius er omringet av et korallrev. Ved de populære strendene som Flic en Flac på vestkysten og Pointe aux Biche på nordkysten kan dere se eksotisk fisk og havskilpadder svømme blant koraller.

Over havoverflaten kan dere kitesurfe, ta en padletur eller dra på seiltur til de mindre øyene som ligger rundt Mauritius, der det ikke bor annet enn sjeldne fuglearter, jungeldyr og kjempeskilpadder. På land kan dere ta en runde golf på en av Mauritius’ mange golfbaner, der også store internasjonale turneringer holdes. Dere kan også gå tur i det frodige høylandet i Black River Gorge nasjonalpark, hvor man finner plante- og dyrearter som ikke finnes andre steder i verden. Ikke nøl med å kontakte oss hvis dette høres ut som noe for dere. Så sørger vi for å finne det rette stedet på Mauritius.

Vi anbefaler følgende:

 • Nyt de fantastiske strendene
 • Opplev korallrevene med snorkel eller dykkerutstyr
 • Spill golf på en av golfbanene i verdensklasse
 • Dra på fottur i Black River Gorge nasjonalpark

Eksempler på overnatting:

REISENS PRIS OG INNHOLD
Sesong
Reiseperiode
Lengde
Priser
Høysesong1/9 – 30/1110 dagerfra 15 995 NOK pr. pers.
Lavsesong7/1 – 30/610 dagerfra 14 495 NOK pr. pers.
Sommersesong1/7 – 13/810 dagerfra 17 295 NOK pr. pers.
Jul og nyttår1/12 – 6/110 dagerfra 28 295 NOK pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gjelder ved 2 voksne.
Rabat ved barn u. 12 år og større grupper.

INKLUDERT I REISEN ER
 • Fly tur/retur fra Norge til Mauritius
 • Overnatting på strandhotell på basisnivå
 • Frokost på hotellet
 • Transport til/fra flyplasser
 • Alle kjente flyplass- og flyavgifter
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Måltider utover frokost
 • Aktiviteter
 • Visum

PRISOVERSIKT

Sesong
Reiseperiode
Lengde
Priser
Høysesong1/9 – 30/1110 dagerfra 15 995 NOK pr. pers.
Lavsesong7/1 – 30/610 dagerfra 14 495 NOK pr. pers.
Sommersesong1/7 – 13/810 dagerfra 17 295 NOK pr. pers.
Jul og nyttår1/12 – 6/110 dagerfra 28 295 NOK pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gjelder ved 2 voksne.
Rabat ved barn u. 12 år og større grupper.

INKLUDERT I REISEN ER
 • Fly tur/retur fra Norge til Mauritius
 • Overnatting på strandhotell på basisnivå
 • Frokost på hotellet
 • Transport til/fra flyplasser
 • Alle kjente flyplass- og flyavgifter
 • Reiseforsikring
 • Lufthavnstransport
 • Aktiviteter
 • Visum

EKSEMPLER PÅ OVERNATTING PÅ REISEN

Nedenfor kan du se eksempler på anbefalte hotell og resorts. Sorter mellom basis, mellomklasse og luksus for å se mulighetene innenfor hver klasse. Du kan selv sette sammen hva slags overnattinger du foretrekker, og mulighetene er mange. Kontakt oss hvis du ønsker å bo et spesifikt sted som ikke står på denne siden.

BASIS
Mauritius
Mont Choisy Beach Villas

Disse familievennlige villaene ligger ved vakre Choisy Beach, fem minutters kjøring fra den livlige byen Grand Baie, men har færre turister. Villaene ligger mot sjøen, så dere kan gå rett ut i Det indiske hav når dere våkner om morgenen. De er ideelle for dere som ønsker å gjøre alt i eget tempo og ha mulighet til å lage mat selv.

Det er åtte hus med ett soverom (57 m2) og seks hus med to soverom (109 m2), alt etter hvor mange dere er. Alle har havutsikt, et velutstyrt kjøkken, bad, TV og terrasse.

I hagen mellom husene er det et stort basseng og et grillområde som er åpent for alle.

Det gjøres rent hver dag, og man kan få vasket klær, passet barn og arrangert aktiviteter mot ekstra betaling.

Manisa Hotel

Manisa Hotel ligger på den vakre vestkysten ved Flic en Flac-stranden. Det er et fredelig hotell i et populært område. Det er direkte adgang til stranden, og her trenger dere ikke å løfte en finger selv.

Det er 30 standardrom, 12 større rom og ett familierom. Alle har enten king size-seng eller to enkeltsenger, bad, klimaanlegg, TV, minibar, romservice og egen balkong eller terrasse.

Hotellets restaurant har åpent til frokost, lunsj og middag og serverer noe for enhver smak, blant annet fisk og skalldyr, spesialiteter fra Mauritius og orientalske retter. Noen dager er det underholdning eller temakveld.

Det er også basseng på hotellet, hvis dere skulle bli lei av den hvite sandstranden. Og vil dere ut i naturen, er dere ikke langt unna den frodige regnskogen i River Gorges nasjonalpark.

Ocean Villas

Ocean Villas er en resort med ulike typer overnatting som egner seg både for par og barnefamilier. Den ligger i den populære turistbyen Grand Baie, men litt atskilt fra den travleste delen av byen. Og siden resorten bare består av bungalower spredt ut over et stort område, er det fred og ro.

Dere kan bo i vanlige rom med plass til fra to til fire personer og benytte dere av hotellets restaurant, eller så kan dere bo i en villa med plass til åtte personer og lage maten selv. Noen av rommene ligger i et eget område med eget felles basseng. De egner seg spesielt godt til en romantisk reise.

I det store fellesområdet er det to andre basseng, restaurant, bar og spa. I tillegg har resorten et båthus der det arrangeres gratis vannsportsaktiviteter, og et kontor som kan arrangere turer på øyen.

MELLOMKLASSE
Mauritius
Veranda Grand Baie Hotel & Spa

Veranda Grand Baie Hotel & Spa er det perfekte stedet for dere som både vil slappe av på stranden og få følelsen av at det skjer noe. Her kan de som liker sol, ligge på stranden og skue ut over bukten i Grand Baie under en palme, mens de festglade kan utforske bylivet. De sportslig anlagte har en lang rekke tilbud til å fylle dagene med opplevelser i Mauritius’ vakre natur.

Resorten har vært et populært valg i Grand Baie i over 30 år, men komforten holder dagens nivå. Rommene er lyst og moderne innredet, og det er lekre loungeområder, to flotte basseng og deilige solsenger på den private stranden som innbyr til ren avslapning.

Som gjest her kan dere gratis bryne dere på blant annet windsurfing, kajakkpadling og snorkling. Eller dere kan spille tennis, petanque, bordtennis og dart på hotellet, uten at det koster noe. I tillegg kan dere skjemme dere selv bort i spaen med massasje, hammam og ulike behandlinger.

Det er to restauranter og en bar som serverer tradisjonell og internasjonal mat til alle måltider.

Villas Caroline

På den vakre bountystranden Flic en Flac ligger denne mellomstore resorten og innbyr til ren avslapningsferie i eksotiske omgivelser. Det er direkte adgang til stranden, og resorten er innredet i tradisjonell Mauritius-stil, så det er et godt sted for dere som gjerne vil ha badeferie i autentiske omgivelser.

Det er 68 rom, seks bungalower og ensuite, som alle er utstyrt med alt man trenger på ferien – pluss havutsikt.

Hvis dere ikke vil ligge på den private stranden, kan dere slappe av rundt bassenget. Hvis det skal skje mer enn dette, kan dere praktisere yoga, kjøre vannsykkel, spille bordtennis eller delta i de andre aktivitetene som tilbys. Mot ekstra betaling kan dere blant annet dykke, kjøre speedbåt, spille golf og bruke barneklubben, som har morsomme aktiviteter for de minste.

Resortens restaurant serverer buffet til frokost, lunsj og middag, og dere vil kunne finne både lokale retter og asiatisk- og europeiskinspirert mat. Mange kvelder er det show, musikk og underholdning.

LUKSUS
Mauritius
Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Denne resorten er for dere som ønsker en eksklusiv ferie uten å bli forstyrret av barn og masse andre turister. Radissons hotell på Mauritius ligger på vestkysten, langt unna øyens mest populære turistområder. Naboene er langt unna, barn under 18 år er fraværende, og dere har den fantastiske utsikten til Det indiske hav for dere selv.

Det er 100 rom med et minimalistisk, lekkert design. Alle har utsikt til havet eller de grønne omgivelsene, gratis internett, TV, minibar og mulighet til å lage te og kaffe slik at dere kan nyte morgenstunden i fred.

Resorten har flere forskjellige spisesteder, så det er mulighet for både lette retter og mer seriøse gastronomiske opplevelser om kvelden.

Det er et stort basseng med utsikt til havet og rikelig med solsenger på terrasser og i sanden foran resorten, så det er mange muligheter til å ligge og koble av under Mauritius’ sol.

Hvis det blir for kjedelig, er det mange muligheter til å snorkle, dykke, gå tur, sykle, praktisere yoga på stranden og mye annet. Det er også trening og spa.

Sands Suites Resort & Spa

Sands Suites Resort & Spa er en perfekt resort for dere som vil ha ren luksus og romantikk. Den ligger på vestkysten, helt sør på Flic en Flac-stranden, som er kjent for sin fine, hvite sand og sitt turkisblå vann. Det er fantastisk utsikt fra resorten, som blant annet kan nytes fra det kjempestore evighetsbassenget, som er like flott i dagslys som om kvelden.

Alle de 91 rommene på resorten er store nok til å være suiter. Rommene har også privat balkong eller terrasse med utsikt, store senger, et loungeområde, store bad med to håndvasker og badekåper, TV, Wi-Fi og walk-in-garderobe.

Det er tre restauranter, en bar, service ved bassenget og stranden hele dagen, og mulighet for å spise på rommet eller på stranden for en helt spesiell, romantisk middag.

Det er dessuten spa, en rekke inkluderende aktivitetsmuligheter som vannski, windsurfing og båtturer med glassbunn slik at dere kan se det flotte livet under havoverflaten.

Våre reiseforslag

BESTILL ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Personlige opplysninger
Bemerkninger
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.