BESTILL TILBUD
21 98 38 01

Sol, sand og Serengeti-safari

Den perfekte kombinasjon av Tanzanias dyreliv og strandparadis

10 dager fra 22 995 NOK

Sol, sand og Serengeti-safari

10 dager fra 22 995 NOK

Slapp av under en palme etter en suveren safari

Serengeti og Ngorongoro-krateret i Tanzania anses av mange som det absolutt beste når det gjelder dyreliv. Derfor har vi satt sammen en reise for dere som vil ha en kort, men fantastisk safari, og ellers bare drømmer om en ukes tropeluksus. Det blir nemlig ikke bedre enn på Zanzibar, som i tillegg bare er en kort flytur unna savannen.

Reiseplanen under er ikke fast. Siden vi kun arrangerer private safarier og transport, kan programmet tilpasses de reisendes ønsker.

Foreslått reiseplan
DAG 1-2: ARUSHA

Afrikansk dame sælger krydderierReisen starter i den lille byen Arusha i det nordlige Tanzania. Med sin beliggenhet mellom Kilimanjaro, Serengeti nasjonalpark og Ngorongoro-krateret, har byen blitt inngangsporten til alle de største naturopplevelsene i dette østafrikanske landet.

Dere blir hentet på flyplassen av den lokale guiden, som styrer programmet og forteller om dyrelivet i dagene som følger. Den første kvelden tilbringer dere i byen. Vi anbefaler å slukke lyset tidlig, for morgendagen starter tidlig, men vil bli eventyrlig.

Eksempler på overnatting:

Fra Arusha blir dere kjørt til Serengeti nasjonalpark (ca. 6 timer)

DAG 2-3: SERENGETI NASJONALPARK

Elefant og Acaciatræ midt i Serengeti National ParkSå er det tidlig opp og avsted mot berømte Serengeti nasjonalpark! Dere blir hentet av guiden på hotellet og kjører til det nesten 13 000 kvadratkilometer store området som er kjent for å ha et særdeles rikt og mangfoldig dyreliv. Og selv om det kan føles som om de er der bare til ære for dere, lever alle dyrene her helt fritt i sitt naturlige miljø.

På safarioppholdet i Serengeti kan dere oppleve en løveflokk som ligger og vokter savannen, en sky leopard som slumrer i et tre, et par elefanter som kommer for å drikke i et vannhull og store sebragrupper som beiter på sletten. Antallet dyr er helt enormt, og dere får lov å komme helt tett på uten et gjerde mellom dere!

Dette gjør dere på såkalte game drives som er en kjøretur – vanligvis på et par timer – hvor guiden kjører dere til de områdene hvor dyrene som regel oppholder seg. Om kvelden er det middag og overnatting inne i parken.

Eksempler på overnatting:

Dere kjører videre til Ngorongoro naturvernområde (ca. 3 timer)

DAG 3-4: NGORONGORO NATURVERNOMRÅDE

Giraffer i NgorongoroAllerede før frokost skal dere ut på enda en game drive i Serengeti, der dere får se dyrene i de mest aktive timene, før det blir for varmt for dem å jakte.

Deretter kjører dere videre til Ngorongoro naturvernområde, som er det området der vi blant annet finner det berømte Ngorongoro-krateret. Krateret er 260 km2 stort og ble dannet for flere millioner år siden av en vulkan som senere er dødd ut. Siden har det nærmest på magisk vis blomstret opp et frodig liv nede i krateret på den sammensunkne vulkanen.

Her nede i bunnen finnes livgivende vannhull og grønne gressletter, og trær og busker langs kraterkanten. Dette varierte landskapet tiltrekker mange forskjellige dyr, så her kan dere se både Afrikas “fem store” (løve, leopard, elefant, bøffel og neshorn), men også massevis av planteetere, fugler og flodhester i sjøene.

På ankomstdagen utforsker dere det omkringliggende området på game drive, mens turen går ned i selve krateret dagen etter. Der nede lever dyrene tett side om side, så dere kan være heldige og få fanget en hel håndfull forskjellige dyr i ett eneste bilde. Dere er på game drive hele formiddagen og avslutter med en deilig piknik ved det dyrerike vannhullet Ngoitoktok, der dere kan oppleve de siste dyrene på turen.

Eksempler på overnatting:

Dere kjøres så tilbake til Arusha, der dere blir satt av på hotellet (ca. 3 timer)

DAG 4-5: ARUSHA

Markede i Arusha, TanzaniaDere får en enkelt natt i den lille safaribyen Arusha igjen, før turen fortsetter mot Zanzibar. Der får dere børstet savannestøvet av safariklærne og lagt badetøyet øverst i kofferten, slik at dere er klare for en dukkert i Det indiske hav.

Eksempler på overnatting:

Herfra flyr dere til Zanzibar (ca. 1,5 time)

DAG 5-10: ZANZIBAR

Pamunda Island, ZanzibarFra nå av står tropisk avslapping på programmet. Dere flyr til Zanzibar, som er alt man kan ønske seg, når man vil oppleve paradis: lange hvite sandstrender med svaiende palmetrær, frodig regnskog full av eksotiske fugler og en fargerik kultur med en sammensatt befolkning og lokale markeder som gir en sanseeksplosjon med duftende krydder.

Her er det opp til dere hvordan dere bruker dagene og hvor dere vil bo. Vi kan anbefale mange flotte steder, uansett om dere vil bo på en stor, luksuriøs resort eller en enklere strandbungalow.

Av mulige aktiviteter kan dere dra ut og snorkle eller dykke ved de store fargerike korallrevene som finnes under havoverflaten utenfor øyen. Dere kan gå fottur i naturen, og dere kan besøke Stone Town og gå turer mellom gamle bygninger og små, lokale butikker. Eller så kan dere bare bli liggende på stranden hele dagen – man blir ikke lei i slike omgivelser.

Eksempler på overnatting:

Fra Zanzibar flyr dere hjem til Norge

REISENS PRIS OG INNHOLD
Sesong
Reiseperiode
Lengde
Priser
Høysesong7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1010 dagerfra 25 595 NOK pr. pers.
Lavsesong1/3 – 30/6 og 1/11 – 19/1210 dagerfra 22 995 NOK pr. pers.
Sommersesong1/7 – 13/810 dagerfra 27 295 NOK pr. pers.
Jul og nyttår20/12 – 6/110 dagerfra 31 395 NOK pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gjelder ved 2 voksne.
Rabat ved barn u. 12 år og større grupper.

INKLUDERT I REISEN ER
 • Fly tur/retur fra Norge
 • Innenriksfly fra Arusha til Zanzibar
 • All transport
 • Overnatting på basisnivå (kan oppgraderes)
 • Fullt safariprogram med omfattende game drives
 • Transport i 7-seters Land Cruiser
 • Vindusplass til alle i safaribilen
 • Inngangsbilletter til alle nasjonalparkene
 • Alle kostnader for leir/lodge 3 måltider per dag på safarien
 • Profesjonell engelsktalende safariguide/sjåfør
 • Garantert avgang
 • Ubegrenset med drikkevann
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Visum

EKSEMPLER PÅ OVERNATTING PÅ REISEN

Nedenfor kan du se eksempler på anbefalte hotell og lodger på hver destinasjon i Tanzania. Sorter mellom basis, mellomklasse og luksus for å se mulighetene innenfor hver klasse. Du kan selv sette sammen hva slags overnattinger du foretrekker. Kontakt oss hvis du ønsker å bo et spesifikt sted som ikke står på denne siden.

BASIS
Arusha
Equator Hotel

Med sin sentrale beliggenhet, men likevel litt utenfor den travleste delen av Arusha, er Equator Hotel et godt forslag til overnatting i safarihovedstaden. Hotellet har en velholdt grønn hage som passer godt til avslapning mellom de store dyreopplevelsene.

Hotellet har 24 rom med privat balkong, bad og toalett. Rommene har plass til én, to eller tre personer. Hvis dere er flere enn tre som vil bo sammen, kan noen av rommene kobles sammen til ett stort.

Engelsk/amerikansk frokostbuffet er inkludert, og det er mulig å oppgradere til både hel- og halvpensjon. Hotellets internasjonale restaurant tilbyr buffet og à la carte.

Serengeti
Seronera Camp

Seronera Camp er en av de mest kjente campingplassene i Tanzania, for den ligger midt i Serengeti nasjonalpark og gir en autentisk safariopplevelse der dere faktisk sover sammen med dyrene.

Det kommer massevis av dyr gående helt upåvirket gjennom leiren, særlig på nattevandringene sine, når det er ro i leiren. Så her har dere mulighet for å våkne tidlig om morgenen, stikke hodet ut av teltet og bli møtt av en elefant som står og spiser. Leiren blir imidlertid passet på dag og natt.

Dere sover i telt som allerede er slått opp, og det er både toalett og bad i leiren. Dere kan spise medbrakt mat eller besøke restaurantene i lodgene i nærheten av leiren.

Ngorongoro
Simba Camp

Øverst på kanten av Ngorongoro-krateret ligger Simba Camp, som har en helt fenomenal utsikt over krateret. Det er grønt og frodig så langt øyet rekker, og det er lang fra usannsynlig at det kommer elefanter eller sebraer på besøk på den åpne leirplassen.

I leiren sover dere i telt, av den enkle typen, men de er vanntette helårstelt, og gir dere tak over hodet i disse fantastiske omgivelsene, som mer enn veier opp for komfortgraden.

Det er toalett og varme bad til fri bruk, og et spiseområde der dere kan nyte maten med storslagen utsikt.

Zanzibar
Coco Beach Hotel

Coco Beach Hotel er et annet svært godt forslag til rimelig overnatting på Zanzibars vakre østkyst. Dette ligger ved den lille strandbyen Jambiani. Det er et lite sted med bare fem bungalower, men de er omkranset av palmetrær og mandeltrær like ved den vakre stranden.

Det er plass til to i hver bungalow, med mulighet for en tredje seng. Hver bungalow har eget bad med såpe og håndklær, i tillegg til myggnett og takvifte.

En liten restaurant tilhører stedet, og frokosten er inkludert, og maten velger dere fra en meny. Dere kan også velge å spise lunsj og middag her. De serverer velsmakende lokale retter med fokus på nyfisket fisk og skalldyr tilberedt på swahilisk vis.

Det er gratis internett.

Ndame Beach Lodge

Ndame Beach Lodge ligger i den lille strandbyen Paje på Zanzibars østkyst. Dette er et populært sted for å nyte de hvite sandstrendene og Det indiske hav hvis man ikke trenger store luksushoteller. Til gjengjeld kan man stå opp av sengen og rett ut i det deilige havet, mens den vakreste soloppgang kaster glans over de eksotiske omgivelsene.

Lodgen har 14 bungalower med til sammen 31 rom. Det finnes både dobbeltrom, trippelrom og familierom med plass til både fire og fem personer. Alle rommene har eget bad. Det er også gratis Wi-Fi.

I lodgens restaurant kan dere spise alle måltider, som tilberedes på stedet, av ferske råvarer. Frokosten er inkludert. Til lunsj og middag kan dere få lokale spesialiteter, spesielt nyfisket grillet fisk, men de lager for eksempel også pizza selv.

Enkelte kvelder er det underholdning, for eksempel masaidans, livemusikk og temakvelder med spesialbuffet.
MELLOMKLASSE
Arusha
L’Oasis Lodge

L’Oasis Lodge har ikke tatt navnet sitt helt ut av det blå. Denne lille lodgen ligger litt unna byens travle gater, i en frodig, grønn hage med massevis av trær, så det er nesten som å komme inn i en liten oase.

Det er 28 rom i små hytter, alle med toalett og bad. Hver hytte har plass til fire personer, så de egner seg godt for familier, og hvis dere bare er to, er det god plass.

I hagen er det et basseng der dere kan kjøle dere ned, og en overbygget restaurant. Her blir det disket opp med buffet hver morgen, som er inkludert i prisen, og det er også mulig å spise lunsj og middag i restauranten.

Zawadi House

Dette boutique-hotellet er et lite, men populært valg i Arusha, idet det er i en fredelig del av byen, og det er pent og komfortabelt. Huset ligger i en frodig hage med høye trær og vakre blomster.

Det har 13 rom med moderne innredning, klimaanlegg, TV og gratis internett.

Hotellet har sin egen restaurant og bar. Frokosten er inkludert, og dere kan også spise andre måltider i fred og ro i hotellets restaurant hvis dere ikke vil ut i travle Arusha, hvor det er massevis av spisesteder.

Serengeti
Acacia Safari Camp

Acacia Safari Camp er en intim leir med en liten samling av luksustelt under Serengetis kjente akasietrær. Den ligger midt i nasjonalparken, så når dere overnatter her, er dere allerede der dere skal på safari.

Teltene er store lerretstelt slått opp på et underlag av tre, så det er både gulv og tak, og det føles mest som en hytte. Teltene går i ett med naturen, så dere kan ligge og lytte til dyrene om natten. Leiren er helt trygg, for den er bevoktet dag og natt.

Leiren har tolv telt med plass til to og ett telt med plass til en familie på fire. Alle teltene har eget bad med dusj og toalett, så dere får deres helt egne lille bolig med fire vegger.

Det er også et stort telt med spiseplasser og flott oppdekkede bord, i tillegg til et loungeområde der dere kan sitte og slappe av etter en lang dag ute blant dyrene.

Acacia Safari Camp har dessuten en annen såkalt “migrasjonsleir” som flyttes rundt alt etter hvor dyrene beveger seg i løpet av den store gnuvandringen. Det kan vi også ordne.

Ngorongoro
Ngorongoro Farmhouse

Ngorongoro Farmhouse er et eksklusivt hotell bygget i kolonistil, som en gammel kaffefarm. Huset ligger omgitt av kaffebusker, lokale avlinger og vakre blomster i en velholdt hage. Hele stedet vil gi dere assosiasjoner til en romantisk Karen Blixen-tid på farmen.

Det er 52 luksusrom med plass til to til fem personer, alle stilfullt og romantisk innredet. Rommene har veranda eller balkong med utsikt til den frodige naturen rundt dere.

I tillegg er det basseng, restaurant, lounge og en stor terrasse med utsikt til Oldeani, som i likhet med Ngorongoro er en utdødd vulkan i området. All maten i restauranten er laget med lokale råvarer, og kaffen er brygget på bønner fra plantasjen.

Endoro Lodge

Privatliv, ro og eleganse er nøkkelordene på Endoro Lodge, og stedet lever opp til dette. Lodgen ligger helt for seg selv i de frodige, grønne åsene 20 kilometer fra hovedinngangen til Ngorongoro naturvernområde. Det er bare seks rom i seks private hus, så det er et eksklusivt sted å bo, som egner seg spesielt for nygifte og andre som vil nyte omgivelsene og hverandre uten så mye annet.

Alle rommene har privat veranda med fantastisk utsikt, peis, badekar og utendørs dusjkabinett slik at dere kan stå og dusje mens dere ser ut over banantrær og sjeldne fuglearter som flyr rundt i den uberørte naturen.

Det er også restaurant, basseng og en terrasse hvor dere kan slappe av og prate med de andre gjestene over et godt måltid eller en drink til solnedgangen.

Zanzibar
Sunset Kendwa

Sunset Kendwa er et supert mellomklassehotell på nordkysten, som ikke påvirkes av tidevannet som gjør at dere kan bade hele dagen. Det ligger i den lille byen Kendwa, der dere også finner andre hotell og restauranter, men selve hotellet ligger fredelig til helt nede ved stranden.

Rommene har ulik standard, men alle har eget bad, safe og de fleste har klimaanlegg. Mot et lite gebyr får man tilgang til internett.

Det er restaurant og bar på hotellet, så dere trenger ikke å bevege dere utenfor eiendommen. Her får dere både internasjonale klassikere og swahiliske spesialiteter.

På hotellet finnes dessuten en PADI-dykkerskole der dere kan lære å dykke hvis dere ikke har prøvd det før, og de som har, kan dra og utforske korallrevene utenfor kysten på turer med hotellansatte.

Ocean Blue Zanzibar

Ocean Blue Zanzibar ligger ved stranden i Paje på østkysten, hvor I finder uendeligt lange hvide sandstrande med palmer og turkisblåt vand. Men udover havet kan I på dette hotel også bade i en af hotellets to pools, hvilket kan være en fordel, da tidevandet på østkysten trækker vandet så langt tilbage, at man i nogle timer om dagen ikke kan bade.

Hotelværelserne kommer enten med dobbeltsenge eller to enkeltsenge, privat balkon, wifi og aircondition.
aOcean Blue Zanzibar ligger ved stranden i Paje på østkysten med sine uendelig, lange, hvite sandstrender med palmer og turkisblått vann. Men i tillegg til havet kan dere på dette hotellet også bade i et av hotellets to basseng, noe som kan være en fordel siden tidevannet på østkysten trekker vannet så langt tilbake at man noen timer hver dag ikke kan bade.

Hotellrommene har enten dobbeltseng eller to enkeltsenger, privat balkong, Wi-Fi og klimaanlegg.

Det er en bar og restaurant på hotellet, hvor du får mat med havutsikt. Om morgenen er kontinental frokost inkludert.

I tillegg har Ocean Blue Zanzibar også en PADI-dykkerskole som arrangerer dykker- og snorkletur. De har også turer som lar dere dra ut og svømme med delfiner, eller fiske.

Der er en bar og restaurant på hotellet, som serverer mad med havudsigt. Til morgen er der en inkluderet kontinental morgenmad.

Derudover har Ocean Blue Zanzibar også en PADI dykkerskole, der arrangerer dykker- og snorkelture. De har også ture, hvor I kan komme ud at svømme med delfiner, og fisketure.

Hakuna Majiwe Lodge

Denne lodgen ligger også på østkysten, litt sør for Paje, og er litt mindre, men et herlig sted å bo på Zanzibar. Her er det direkte adgang til en bred sandstrand der dere kan nyte livet i fred og ro. Det kan dere også gjøre ved bassenget, som i likhet med stranden er omkranset av palmetrær.

Lodgen har 20 luksushytter langs stranden, så dere kan like godt ta morgenbadet i Det indiske hav. Hyttene har eget bad, myggnett og takvifte. De er lyst og pent innredet med lokale materialer.

Restauranten på stedet lager mat basert på swahilikulturen og bruker lokalt dyrkede råvarer til å lage delikate retter hver dag.

Personalet arrangerer turer til krydderplantasjer, svømmeturer med delfiner og snorkelturer til de vakre korallrevene.

Jambiani Villas

Jambiani Villas er perfekt for dere som vil ha følelsen av å være hjemme. På den fredelige, hvite sandstranden i Jambiani ligger seks nye, flotte villaer som dere kan leie for hele familien eller bare en romantisk parferie.

Fire av dem er på 90 kvadratmeter, har to soverom med eget bad, stor stue og et velutstyrt kjøkken. Alle rom har utsikt til havet, og i hagen har dere private solsenger.

Et kvarters gange mot sør fra disse ligger det to større villaer som er særlig egnet for større familier eller grupper som vil bo under samme tak. Her kan seks personer bo på 160 kvadratmeter, som også inneholder kjøkken, stue og basseng.

Dere har mulighet til å handle og lage alle måltider selv, få besøk av Jambiani Villas private kokk eller få mat levert. Dere kan også få vasket klær og rengjøring hvis ønsket. Det er helt opp til dere hvordan ferien skal nytes i villaene.

Zan View Hotel

På den nordlige østkysten ligger Zan View Hotel i den lille byen Kiwengwa. Dette er et mindre hotell med bare 12 rom, men basseng og adgang til stranden gjør det til et lite paradis.

Rommene har ulik størrelse og standard, så uansett om dere ser etter et standard dobbeltrom, en romantisk bryllupssuite eller et familierom med plass til fem, er det plass nok til dere her.

Hotellet har en restaurant som serverer mat basert på lokale råvarer, der fersk fisk og tropisk frukt er viktige ingredienser, men det er også internasjonale valg på menyen. Frokosten er inkludert. Resten kan bestilles à la carte.
LUKSUS
Arusha
Mount Meru Hotel

Mount Meru Hotel er byens store, kjente luksushotell, som ligger høyt med utsikt over grønn natur og hotellets egen golfbane. Det består av en stor bygning i en stor hage hvor man finner svømmebasseng og plass til avslapning i det grønne.

Hotellet har 178 moderne innredede rom med klimaanlegg, gratis internett, TV, safe og mulighet til å lage te og kaffe. Det finnes også dobbeltrom, større rom med plass til ekstraseng og familiesuiter med plass til fire.

Det er to restauranter, to barer og en kafé der dere kan nyte et velsmakende måltid eller en velfortjent drink etter en dag på farten. I den ene restauranten er det buffet til frokost, lunsj og middag, mens den andre restauranten serverer internasjonal mat à la carte til lunsj og middag.

Dere kan selvsagt også spille på hotellets 9-hulls golfbane, eller så kan dere skjemme dere bort med massasje og velvære i hotellets spa.

Mount Meru Game Lodge & Sanctuary

Denne lodgen ligger ca. en halv times kjøring fra Arusha og er en eksklusiv lodge i romantisk stil. Den er fra 1961 og dermed en av de eldste i Tanzania. Eierne har tatt vare på det gamle utseendet, men har kontinuerlig holdt det ved like, så komforten holder moderne nivå. Den ligger i en vakker grønn hage og inviterer til avslapning og til å nyte roen og naturen.

Lodgen har 17 rom, de fleste doble, men i to av dem er det plass til en hel familie. Alle har store himmelsenger med myggnett og eget bad.

Lodgen har også en rekke fellesarealer dere kan benytte. Inne er det en lounge med myke stoler og en godt utstyrt bar. Utenfor er det basseng, en terrasse i skyggen av store mangotrær, og et spiseområde der dere kan nyte kokkens godbiter under åpen himmel.

Serengeti
Serengeti Sopa Lodge

Serengeti Sopa Lodge er en stor, flott lodge som mest av alt minner om et luksushotell, midt i Serengeti nasjonalpark. Lodgen ligger på en skrent, hevet over de store åpne slettene som Serengeti er kjent for, så det er en fenomenal utsikt over savannen derfra.

Det er 69 komfortable rom med to queensize-senger, eget bad og en privat balkong med sitteplasser der dere kan nyte utsikten over sletten med alle dyrene. I tillegg er det fire store suiter over to plan, så det er god plass til familier.

Lodgen har et stort basseng der dere kan ligge og slappe av når dere ikke er på game drive. Det er også en bar, hyggelige loungeområder og en stor restaurant der dere kan få enten halv- eller helpensjon. Alt er smakfullt innredet med autentiske afrikanske farger og materialer.

Ngorongoro
Ngorongoro Sopa Lodge

Denne lodgen ligger på det høyeste punktet på kanten av Ngorongoro-krateret, mer enn 500 meter over bunnen. Dermed har dere en fantastisk utsikt over det berømte krateret som er stappfullt av ville dyr.

Utover den perfekte beliggenheten er hele lodgen innrettet på å gi dere spesialbehandling og en uforglemmelig tur til Ngorongoro-krateret. Alt er innredet komfortabelt og med mye plass – også til barnefamilier som ønsker og bo i sammenhengende rom.

I den velholdte grønne hagen som bugner av blomster, kan dere på varme dager bade i bassenget, og på kalde netter blir dynene på rommene deres varmet opp med varmeflasker.

I lodgens restaurant, som selvsagt også har fantastisk utsikt, serveres en stor frokostbuffet, og til lunsj og middag kan dere selv bestille fra menyen.

Zanzibar
My Blue Hotel

My Blue Hotel er en flott resort på nordkysten, på vestsiden av spissen, så her forstyrrer ikke tidevannet mulighetene deres til å bade. Hotellet ligger nesten helt nede ved den fine hvite sanden i fredelige omgivelser. Om kvelden får dere fantastiske solnedganger over havet i vest.

Resorten har 87 rom for to til fire personer. Alle har privat balkong eller terrasse med utsikt mot palmer og banantrær i hotellets hage. Det er også basseng i hagen.

Tre restauranter serverer alt fra italiensk til sushi og tradisjonelle retter fra Zanzibar, så det er noe for enhver smak. Alle restaurantene har à la carte.

Golden Zanzibar Beach House and Spa

Golden Zanzibar Beach House and Spa er en stilig luksusresort i den lille feriebyen Kendwa på nordvestkysten. Hotellet er lekkert innredet med store, luftige rom og naturlige materialer. Hvis dere vil ha den ultimate luksusen, kan dere også bo i en av resortens private villaer.

Også ved bassengområdet og på den private stranden foran resorten er det god plass til at dere kan ligge for dere selv i behagelige solsenger og nyte freden uten følelsen av å være på et stort anlegg.

Samtidig får dere alle fordelene en resort byr på: to restauranter, to barer, spa, treningssenter og velvære. Det er med andre ord rikelig med muligheter til å skjemme dere selv litt bort på dette fantastiske stedet. Det er stor buffet til frokost og à la carte til lunsj og middag.

Dream of Zanzibar

Dream of Zanzibar er en stor 5-stjerners all inclusive-resort på nordøstkysten ved Kiwengwa. Resorten ligger i en stor, frodig hage full av eksotiske planter som går helt ned til en flott, hvit sandstrand.

Alle rommene er store og pent innredet i en blanding av lokal og moderne stil. Alle rommene har privat balkong eller terrasse, klimaanlegg, TV, Wi-Fi, hårtørker, minibar og mulighet til å lage kaffe og te. Det finnes også suiter og private villaer med eget boblebad/basseng og mer plass.

Det er ti forskjellige spisesteder på resorten, som tilbyr alt fra fersk fisk på stranden til pizza eller sushi i temarestauranter på hotellet. Alt er inkludert i prisen (à la carte-menyer er imidlertid ikke alltid en del av “all-inklusive”). Aktiviteter som yoga, pilates, strandvolleyball, swahili-kurs og vanngymnastikk er også inkludert.

The Z Hotel

The Z Hotel er et stort, stilig hotell som ligger helt nede ved populære Nungwi Beach på nordkysten. Her er sanden like fin som mel og solnedgangene fantastiske.

Hotellet har fire forskjellige romkategorier. Selv de minst luksuriøse er flotte og individuelt innredet, og har egen balkong eller terrasse med utsikt til Det indiske hav eller den frodige hagen. De større suitene har større terrasser med egne solsenger og hengekøyer med havutsikt.

Hotellet har bar, kafé, en avslappet restaurant og en kveldsrestaurant som serverer europeisk og afrikansk fusion-mat med lokale råvarer. Det finnes også spa, dykkerskole og mulighet til å arrangere utflukter til sjøs.
Våre reiseforslag

PRISOVERSIKT

Sesong
Reiseperiode
Lengde
Priser
Høysesong7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1010 dagerfra 25 595 NOK pr. pers.
Lavsesong1/3 – 30/6 og 1/11 – 19/1210 dagerfra 22 995 NOK pr. pers.
Sommersesong1/7 – 13/810 dagerfra 27 295 NOK pr. pers.
Jul og nyttår20/12 – 6/110 dagerfra 31 395 NOK pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gjelder ved 2 voksne.
Rabat ved barn u. 12 år og større grupper.

INKLUDERT I REISEN ER
 • Fly tur/retur fra Norge
 • Innenriksfly fra Arusha til Zanzibar
 • All transport
 • Overnatting på basisnivå (kan oppgraderes)
 • Fullt safariprogram med omfattende game drives
 • Transport i 7-seters Land Cruiser
 • Vindusplass til alle i safaribilen
 • Inngangsbilletter til alle nasjonalparkene
 • Alle kostnader for leir/lodge 3 måltider per dag på safarien
 • Profesjonell engelsktalende safariguide/sjåfør
 • Garantert avgang
 • Ubegrenset med drikkevann
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Visum
BESTILL ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Personlige opplysninger
Bemerkninger
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.