BESTILL TILBUD
21 98 38 01

Stor Kenya-safari

En utvidet safarireise i hele det sørlige Kenya

10 dager fra 24 895 NOK

Stor Kenya-safari

10 dager fra 24 895 NOK

Kjør fra det ene viltreservatet til det neste

På denne private 10-dagers safarireisen til Kenya kommer dere rundt til de mest kjente nasjonalparkene, der man finner store flokker av mange typer ville dyr. Forbered dere på en Afrika-safari i verdensklasse, med mange av Afrikas “fem store”- opplevelser (bøffel, elefant, løve, neshorn og leopard), flodhester, sebraer, geparder, flamingoer, krokodiller og mye annet på vakre kjøreturer over savannene i Kenya.

Reiseplanen under er ikke fast. Siden vi kun arrangerer private safarier og transport, kan programmet tilpasses de reisendes ønsker.

Foreslått reiseplan
DAG 1-2: NAIROBI

Nairobi, KenyaDere ankommer Kenyas hovedstad og tilbringer en natt der før åtte dager med safari følger. I Nairobi kan dere slappe av etter flyreisen og bare gå en tur i byens livlige sentrum, eller hoppe i det med aktiviteter med en gang – for eksempel et besøk på Karen Blixens gamle farm litt utenfor byen. I 1985 ble den omgjort til museum, og der kan man nå se hvordan hun bodde og levde.

Hvis dere er ivrige etter å se dyrene i Afrika i sine naturlige omgivelser raskest mulig, kan dere ta en guidet tur til David Sheldrick Wildlife Trust, der de tar seg av foreldreløse elefanter til de er klare til å bli satt fri i naturen. Ellers anbefaler vi et besøk på Giraffe Centre, et reservat hvor dere kan se og mate de høye dyrene, som er under beskyttelse fordi de er truet i naturen.

Eksempler på overnatting:

Morgenen etter går turen til Masai Mara naturreservat (ca. 5 timer)

DAG 2-4: MASAI MARA NATURRESERVAT

Løvefamilie i Masai Mara, KenyaDere blir hentet på hotellet tidlig om morgenen og setter kursen mot Masai Mara naturreservat, hvor dere kan glede dere til en safari i verdensklasse, med millioner av ville dyr.

Underveis kjører dere gjennom vakre landskap, blant annet Riftdalen, et enestående landskap som går som en kjempekløft gjennom store deler av det østlige Afrika, og det blir lunsj hvor dere får servert tradisjonell kenyansk mat. Om ettermiddagen ankommer dere leiren/lodgen, og etter en kort ettermiddag med mulighet for å hvile seg, drar dere ut på turens første game drive, som er en kjøretur på jakt etter ville dyr. Slik går hele neste dag også, og det er på disse turene dere kan regne med å se noen av savannens mange søte, farlige, raske og vakre dyr. For eksempel en løve på jakt etter mat eller en flokk sebraer som går og gresser i ro og mak. Masai Mara har regionens største og mest varierte samling av dyr, så her er det gode muligheter for å krysse av mange dyr på ønskelisten deres, inkludert Afrikas “fem store” (løve, leopard, elefant, neshorn og bøffel).

Hvis dere kommer mellom juli og oktober, kan dere på toppen av alt få oppleve den fantastiske gnuvandringen, der millioner av gnu og andre klovdyr vandrer fra Serengeti nasjonalpark i Tanzania til Masai Mara, og underveis krysser Maraelven, der krokodillene ligger på lur. Det er med livet som innsats, og noe helt eget å oppleve fra sidelinjen.

Dere kan også velge å besøke en masailandsby, der det kjente stammefolket med fargerike drakter, smykker og ansiktsmaling vil ønske dere velkommen med tradisjonell dans og sang.

Om morgenen den fjerde dagen har dere en siste game drive i Masai Mara før turen fortsetter.

Eksempler på overnatting:

Etter dette går turen til Nakurusjøen nasjonalpark (ca. 5 timer)

DAG 4-5: NAKURUSJØEN NASJONALPARK

Dere ankommer Nakurusjøen nasjonalpark, som byr på flere møter med dyr. Parken er ikke så stor, men omkranser den grunne sjøen med samme navn, hvor flamingoer i hundretusentall hører hjemme. Det er mest flamingoer i sjøen i perioder med mye alger i vannet, men uansett er det alltid mange av dem. Og det er et blendende syn når store flokker av de langnebbede fuglene gjør sjøen rosa. Dere kan være heldige og få se bøfler som ligger og slapper av, eller et par neshorn som vandrer langs bredden, så dere kan få fanget både de store pattedyrene og det lyserøde fuglehavet i samme bilde.

I tillegg til disse dyrene, som er de vanligste, finnes det også løver, flodhester, leoparder, antiloper, sebraer og flere apearter i Nakurusjøen nasjonalpark, så det er rikelig med muligheter for å se flere dyr. Hvis dere ikke finner dem i det fri, kan dere besøke parkens neshornreservat, der mange stump- og spissneshorn lever under beskyttelse.

Eksempler på overnatning:

Etter dette kjører dere videre til Naivashasjøen nasjonalpark (ca. 2 timer)

DAG 5-6: NAIVASHASJØEN NASJONALPARK

Neste stopp er ved en annen av Kenyas berømte sjøer, der det er spesielt frodig og dyrelivet blomstrer om kapp med plantene. Her skal dere ut av jeepen og opp i en båt, for sjøen oppleves best til vanns.

Naivashasjøen er den høyest beliggende innsjøen i den enorme Riftdalen. Vannet er dypblått og speilblankt, og det er en fredelig stemning. Her kan dere gli forbi en flodhest som stikker hodet opp over vannet, se elefanter vandre inne på bredden med grønne fjell i bakgrunnen, eller dere kan se etter de mange fugleartene som lever i området.

I nasjonalparken Hell’s Gate, kan dere bli med på den unike opplevelsen “bush walk”, som er safari til fots. Til tross for sitt uhyggelige navn er nasjonalparken ganske fredelig. Hopp ut av bilen og få sebraer, antiloper og gaseller i øyehøyde. Dette er en annerledes måte å oppleve naturen og dyrene på, som ikke tilbys så mange andre steder.

Eksempler på overnatting:

Etter dette kjører dere den litt lengre, men vakre turen til Amboseli nasjonalpark (ca. 6 timer)

DAG 6-8: AMBOSELI NASJONALPARK

Elefanter i Amboseli National ParkSør i Kenya venter Amboseli nasjonalpark etter en litt lengre kjøretur. På veien hit stopper dere på flere utsiktspunkter over Riftdalen, der dere kan nyte synet av den nærmest uendelig store dalen. Når dere ankommer Amboseli nasjonalpark, er det på tide å finne frem safarihatten og kameraet, for den første game driven står for tur, og nå er det mulig å ta noen av turens flotteste bilder.

Med beliggenheten på grensen til Tanzania, der verdens høyeste frittstående fjell, Kilimanjaro, står, er utsikten til savannen i Amboseli spesielt vakker. Parken er på “bare” knappe 400 kvadratkilometer, men innenfor dette området er det stor variasjon i naturen, med våtmarksområder, grønne sletter og skoger av akasietrær.

På første game drive og hele dagen etter når safari står på programmet, kan dere være sikre på å få se massevis av elefanter. Her lever en av Afrikas største bestander av disse majestetiske dyrene med lange støttenner. Hvis dere ser en flokk på 100 elefanter samlet, er ikke det noe synsbedrag – det er den afrikanske naturen på sitt mest fascinerende.

I tillegg kan dere se rovdyr som løve, gepard og hyene, og klovdyr som gnu, sebra og sjiraff.

Eksempler på overnatting:

Fra Amboseli går turen til Tsavo West nasjonalpark (ca. 2 timer)

DAG 8-9: TSAVO WEST NASJONALPARK

Vild flodhest i KenyaEtter en game drive på morgenen i Amboseli kjører dere sørøstover, til Kenyas absolutt største nasjonalpark Tsavo. Den store parken er delt inn i Tsavo West og Tsavo East, og dere tilbringer en natt i hver del. Dere begynner i Tsavo West nasjonalpark, hvor et vakkert landskap venter dere. Denne delen av parken består hovedsakelig av savanne, men også sumpområder og sjøer, og terrenget er kupert med fjell og inaktive vulkaner som danner rammen for kjøreturene deres.

Hvis dere er heldige, ser dere alle Afrikas “fem store” (løve, leopard, elefant, bøffel og neshorn), sjiraff, antilope og mange andre ville dyr, som plutselig befinner seg utenfor bilen i ferd med å spise, sove, jakte eller annet, helt uanfektet av vårt nærvær.

Eksempler på overnatting:

Dere kjører videre til den østlige delen av parken (ca. 3 timer)

DAG 9-10: TSAVO EAST NASJONALPARK

Zebraer på savannen i Tsavo EastPå dag ni kjører dere til de naturlige kildene, Mzima Springs, i den vestlige delen, en ekte oase for dyre- og planteliv. Her kan dere se flodhester og krokodiller ligge og boltre seg i det friske vannet, mens hundrevis av forskjellige fuglearter flyr rundt og kvitrer.

Senere kjører dere videre østover, til Tsavo East nasjonalpark, som med sine knappe 14 000 km2 er Kenyas største. Her er terrenget flatere og tørrere enn i naboparken i vest, og her får dere den rå skjønnheten som den afrikanske kulturen også kan by på. Rød sand virvler rundt bilen, og dere kan se langt ut mot horisonten når dere kjører her.

Det er den siste nasjonalparken på deres lange safarirundtur i det sørlige Kenyas ville natur. Dersom det er noen dyr dere ikke har sett, har dere fortsatt muligheten, for også her finnes Afrikas “fem store”, flodhester, vannbukker, krokodiller og opp mot 500 fuglearter.

Eksempler på overnatting:

Dere kjører tilbake til Nairobi, og flyr enten hjem eller videre (ca. 6 timer)

EKSTRA: MOMBASA, ZANZIBAR ELLER SEYCHELLENE

Mombasa BeachEtter et ti dager langt eventyr på savannen kan vi anbefale å avslutte Afrika-reisen med en badeferie i et par dager eller en uke. Kystbyen Mombasa er Kenyas svar på et eksotisk badeferiereisemål, og den ligger bare et par timers kjøring fra Tsavo East nasjonalpark, der dere avslutter rundturen, så det er et naturlig sted å legge turen innom før dere reiser hjem til Norge. Der får dere Det indiske hav, hvite sandstrender og en livlig havneby med mange strandhoteller i nærheten.

Hvis dere ønsker et litt mer uforstyrret opphold i tropene, kan vi varmt anbefale Zanzibar eller Seychellene. Zanzibar, som er en del av Tanzania, er ikke langt unna, men dere får likevel øystemning og flere strand- og hotellmuligheter. Det er en litt lengre flytur til Seychellene, men det er til gjengjeld verdt hele reisen, for her på disse små øyene midt ute i Det indiske hav finner dere noen av verdens aller vakreste strender.

Vi hjelper dere gjerne med å finne akkurat den kombinasjonen som passer for dere, så ikke nøl med å kontakte oss.

REISENS PRIS OG INNHOLD
Sesong
Reiseperiode
Lengde
Priser
Høysesong7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1010 dagerfra 26 595 NOK pr. pers.
Lavsesong1/3 – 30/6 og 1/11 – 19/1210 dagerfra 24 895 NOK pr. pers.
Sommersesong1/7 – 13/810 dagerfra 28 395 NOK pr. pers.
Jul og nyttår20/12 – 6/110 dagerfra 30 995 NOK pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gjelder ved 2 voksne.
Rabat ved barn u. 12 år og større grupper.

INKLUDERT I REISEN ER
 • Fly tur/retur fra Norge til Nairobi
 • Overnatting på basisnivå (kan oppgraderes)
 • Transport til/fra flyplasser
 • Transport i 7-seters safaribil
 • Vindusplass til alle i safaribilen
 • Inngangsbilletter til alle nasjonalparkene
 • Alle kostnader for leir/lodge
 • 3 måltider per dag på safarien
 • Profesjonell engelsktalende safariguide/sjåfør
 • Garantert avgang
 • Ubegrenset med drikkevann
 • Omfattende game drives
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Visum

PRISOVERSIKT

Sesong
Reiseperiode
Lengde
Priser
Høysesong7/1 – 28/2 og 13/8 – 31/1010 dagerfra 26 595 NOK pr. pers.
Lavsesong1/3 – 30/6 og 1/11 – 19/1210 dagerfra 24 895 NOK pr. pers.
Sommersesong1/7 – 13/810 dagerfra 28 395 NOK pr. pers.
Jul og nyttår20/12 – 6/110 dagerfra 30 995 NOK pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gjelder ved 2 voksne.
Rabat ved barn u. 12 år og større grupper.

INKLUDERT I REISEN ER
 • Fly tur/retur fra Norge til Nairobi
 • Overnatting på basisnivå (kan oppgraderes)
 • Transport til/fra flyplasser
 • Transport i 7-seters safaribil
 • Vindusplass til alle i safaribilen
 • Inngangsbilletter til alle nasjonalparkene
 • Alle kostnader for leir/lodge
 • 3 måltider per dag på safarien
 • Profesjonell engelsktalende safariguide/sjåfør
 • Garantert avgang
 • Ubegrenset med drikkevann
 • Omfattende game drives
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Visum

OVERNATTINGSMULIGHEDER PÅ REISEN

Nedenfor kan du se eksempler på anbefalte hotell og lodger på hver destinasjon i Kenya. Sorter mellom basis, mellomklasse og luksus for å se mulighetene innenfor hver klasse. Du kan selv sette sammen hva slags overnattinger du foretrekker. Kontakt oss hvis du ønsker å bo et spesifikt sted som ikke står på denne siden.

BASIS
Nairobi
Kahama Hotel

Kahama Hotel er en god mulighet til å bo bra og billig. Hotellet ligger i et fredelig grøntområde sentralt i Nairobi, en halvtimes kjøring fra flyplassen.

Hotellet har alt man trenger på et storbyhotell: rene og pene rom med eget bad, internett, TV, myggnett, safe og takvifte. Dere kan bo på rom med enkeltsenger eller en dobbeltseng – alt etter hva som passer best.

Frokostbuffeten på hotellet er inkludert, slik at dere får en god start på en opplevelsesrik dag i hovedstaden.

Nakurusjøen
Merica Hotel

Merica Hotel er et større hotell sentralt i byen Nakuru, som ligger like ved sjøen med samme navn og er et travelt safarireisemål. Derfor kan dere forvente en svært moderne innkvartering tatt i betraktning at dere er på safari.

Hotellet har 89 velutstyrte rom med blant annet internett og TV. I tillegg har hotellet et stort basseng, treningssenter og klesvaskservice.

Restauranten serverer en allsidig buffet med både europeisk, orientalsk og afrikansk mat.

Masai Mara
Oldarpoi Mara Camp

Denne leiren ligger like ved grensen til Masai Mara naturreservat, så her sover dere nesten sammen med de ville dyrene – men under trygge forhold.

Oldarpoi Mara Camp er en enkel leir hvor dere bor i telt, men med sine massive vegger og vinduer minner de mer om små hytter. Inne er det en dobbeltseng eller to enkeltsenger med sengetøy, tepper og puter. Alle teltene har eget bad med varmt vann og toalett. Og ute foran teltet er det en liten terrasse med stoler der dere kan sitte og nyte utsikten over savannen. Solenergi sørger for elektrisitet slik at dere får ladet opp kameraer og telefoner, og kjøkkenpersonalet kan lage mat til dere tre ganger om dagen.MELLOMKLASSE
Nairobi
Hillpark Hotel

Dette hotellet ligger litt utenfor den travleste delen av Nairobi sentrum, i et grøntområde som gjør det til et trivelig sted å bo hvis storbyens travle liv ikke er noe for dere. Samtidig er det nært flyplassen og sentrum.

Det er forskjellige romkategorier, men alle har behagelige dobbeltsenger og eget bad. I tillegg har hotellet treningsområde og en restaurant i hagen, hvor dere kan spise alle måltider hvis dere ikke har lyst til å gå ut. De har både buffet og à la carte.

Jacaranda Nairobi Hotel

Jacaranda Hotel ligger i det velstående området Westlands, ca. fem kilometer utenfor Nairobis Central Business District, som er det mest kjente området i sentrum. Det er 20 kilometer til flyplassen, så det er enkelt å komme seg til og fra hotellet på reisen deres.

Hotellet har 128 nydelige rom med internett, TV, safe, romservice, klesvaskservice og ellers alt man behøver på et hotell i byen.

Hotellets restaurant serverer buffet til frokost, og det er i tillegg mulig å kjøpe lunsj og middag. Det er også et stort basseng i hotellets hage, samt innendørs treningssenter og spa.

Golden Tulip Westlands Nairobi

Den internasjonale kjeden Golden Tulips hotell i Nairobi er nytt og moderne. Det ligger også i det velstående området Westlands, der dere er i nærheten av internasjonale selskaper og banker.

Hotellet har 94 romslige og moderne innredede rom av forskjellig standard. Alle har blant annet internett og TV og rengjøres daglig.

På toppen av hotellet finner dere et takbasseng med solsenger og sitteplasser, så dere kan ta en dukkert og nyte utsikten over den travle storbyen i fredelige omgivelser. Til de aktive gjestene er det også mulig å trene med utsikt over byen på hotellets treningssenter.

Restauranten på hotellet disker opp med en frokostbuffet som er inkludert, og det er også mulig å spise lunsj og middag på hotellet.

Nakurusjøen
Lake Nakuru Lodge

Denne familievennlige lodgen ligger inne i Nakurusjøen nasjonalpark, på motsatt side av sjøen fra byen Nakuru, så her er dere mer i ett med naturen og dyrene. Dere kan i tillegg nyte utsikten over sjøen mens dere ligger ved lodgens store basseng eller sitter i restauranten og spiser.

Restauranten serverer buffet til frokost, lunsj og middag. Dessuten er det en bar i et loungeområde hvor dere kan nyte solnedgangen eller et tradisjonelt danseshow.

Lodgen har 95 rom som fremstår som hotellrom med opp til tre enkeltsenger eller en dobbeltseng, eget bad og innredning i afrikansk stil i tråd med safariopplevelsen.

Masai Mara
Masai Mara Sopa Lodge

Masai Mara Sopa Lodge er en av de eldste lodgene i området og har innkvartert tusenvis av fornøyde safarigjester. Det er en stor lodge, med 50 små hus, som alle har to dobbeltrom.

Der kan dere bo som på et vanlig hotell; det er safe i skapet og hårtørker på badet. Lodgen ligger en knapp kilometer utenfor Masai Mara naturreservat, ved foten av Oloolaimutia Hills, så det er en fantastisk utsikt over det grønne landskapet i viltreservatet. Den kan dere nyte alene fra verandaen foran rommet deres eller sammen med andre i bassengområdet, loungen eller restauranten.

Naivashasjøen
Lake Naivasha Sopa Resort

Lake Naivasha Sopa Resort er en hyggelig og komfortabel resort på Naivashasjøens bredder. Resorten ligger på en stor, grønn tomt som mange av områdets ville dyr kommer til. Derfor er det stor sannsynlighet for at dere vil få se sjiraffer og antiloper i løpet av dagen, og om natten kommer det gjerne flodhester for å gresse i hagen.

Resorten har 84 rom fordelt på 21 sjarmerende små hus som er spredt utover. Rommene har ulike størrelser, og en del av dem kan slås sammen, slik at det er plass til familier. Alle har det til felles at de er romslige, har store vinduer ut mot hagen og en veranda man kan sitte og se på dyrene.

Det er dessuten et stort bassengområde med bar, spa, tennisbane, restaurant med internasjonal buffet til alle dagens måltider, og et loungeområde med bar. Så det er rikelig med steder å kose seg når dere ikke er ute på safari.

Amboseli
Kibo Safari Camp

Like ved inngangen til Amboseli nasjonalpark ligger Kibo Safari Camp. Her kan dere stå opp til synet av Kilimanjaro og se solen gå ned over den åpne savannen der de ville dyrene og de kjente akasietrærne pryder landskapet.

Leiren består av 73 telt som er store nok til å romme senger, bad med toalett og dusj, et lite bord og plass til bagasje. Det er tak over teltene, og foran dem er det en liten veranda der dere kan nyte utsikten i fred. Det er mulig å bo i enkelt-, dobbelt-, trippel- og familierom.

På restauranten serveres alle måltider. Mye av maten er basert på egne, hjemmedyrkede råvarer. Om dagen kan dere slappe av ved bassenget i leiren, og om kvelden er det masaidans rundt et bål. Her kan dere se den tradisjonelle dansen og lære om masaienes kultur.

Tsavo West
Ngulia Safari Camp

Ngulia Safari Camp ligger inde i Tsavo West National Park og har en af de bedste udsigter i Kenya. Campen ligger lige ved et par vandhuller, hvor dyrene kommer i flok for at drikke og bade, og længere ude i horisonten kan I se det store, indhegnede Ngulia Rhino Sanctuary, hvor truede næsehorn lever i beskyttelse.

Der er 52 simpelt indrettede værelser med eget bad og toilet, samt en lille balkon med udsigt til parken.

Campen har pool, en udendørs restaurant med udsigt til vandhullerne og en bar, hvor I kan se en vild leopard, der kommer til campen for at blive fodret.

Tsavo East
Voi Wildlife Lodge

Den store lodgen Voi Wildlife Lodge ligger sør i Tsavo East nasjonalpark, i utkanten av byen Voi. Lodgen ligger høyt, så det er utsikt til den åpne afrikanske bushen, og dere vil kunne se dyrene komme og gå ved vannhullene som er like i nærheten.

Lodgen er én stor bygning med plass til opptil 300 gjester i rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, eget bad, myggnett og afrikanskinspirert innredning.

Det er basseng dere kan slappe av i mens dere nyter den behagelige temperaturen i Tsavo, som ligger nærmere kysten enn andre nasjonalparker. Det er også en restaurant som serverer buffet til frokost, lunsj og middag.

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge ligger ideelt til i Tsavo East National Park, bare et par timers kjøring fra Mombasa. Lodgen ligger likevel isolert slik at dere får følelsen av å være ute i vill natur.

Lodgen ligger like ved flere vannhull som tiltrekker seg massevis av dyr hver dag. Det kan dere observere mens dere sitter i ro og mak i lodgen og ser ut over savannen.

Det er knappe 50 rom med eget bad og egen balkong: Ni av dem kan kobles sammen med naborommet og egner seg derfor godt for barnefamilier. Dessuten er det basseng og restaurant med helpensjon.LUKSUS
Nairobi
Radisson Blu Hotel Nairobi

Det store Radisson Blu i Nairobi er den luksuriøse reisendes svar på et midlertidig hjem i Kenyas travle hovedstad. Hotellet ligger i det internasjonale forretningsområdet Upper Hills, bare 20 minutters kjøring fra flyplassen.

Både de 271 rommene og alle fellesarealene på hotellet er stilfullt innredet med fokus på komfort og plass. Hotellet har myke senger, internett med høy hastighet og romservice på rommene. Det har også et treningssenter med nye apparater og oppvarmet basseng på taket.

Den inkluderte frokosten byr blant annet på egg, pannekaker, nybakt brød og frisk frukt, slik at dere får en god start på dagen. I restauranten Chop House står internasjonale og lokale retter på menyen til lunsj og middag, hvis dere ønsker høy kvalitet uten å forlate hotellet.

Nakurusjøen
Sarova Lion Hill Game Lodge

Hvis dere vil ha den aller beste plasseringen i forhold til Nakurusjøen, er Sarova Lion Hill Game Lodge det rette valget. Som en av få ligger den helt nede ved sjøen, ikke inne i byen. Derfor er det mulig å se dyrene rundt sjøen uten å måtte gå utenfor.

I tillegg til den uovertrufne plasseringen er lodgen svært luksuriøst innredet. Lodgen har 67 små hus, alle med privat veranda med utsikt over sjøen. Rommene har eget bad, behagelige senger med myggnett, og mulighet til å lage kaffe og te.

Lodgens restaurant ligger også med utsikt over sjøen, og her er det fokus på å bruke grønnsaker og urter som er dyrket i hagen. Det serveres en rikholdig buffet til frokost, lunsj og middag.

Masai Mara
Ashnil Mara Luxury Tented Camp

Denne leiren ligger midt inne i Masai Mara naturreservat, like ved elven Mara, som tiltrekker seg store mengder dyr. Nærmere virkelighetens “Løvenes konge” kommer dere ikke! Leiren har 40 luksustelt med dobbeltseng, bad, walk-in-closet og terrasse med utsikt.

I tillegg er det et flott bassengområde der dere kan slappe av i pausene mellom game drives, og et loungeområde der dere kan nyte en drink etter en opplevelsesrik dag. Restauranten serverer buffet med internasjonal og tradisjonell kenyansk mat.

Amboseli
Amboseli Serena Safari Lodge

I denne lodgen kan dere bo midt i vakre Amboseli nasjonalpark med utsikt til majestetiske Kilimanjaro og få de aller beste safariopplevelsene.

Lodgen har dobbeltrom, rom med enkeltsenger og familierom med to naborom og takterrasse. Alle rom har internett, romservice, egen balkong og mulighet for å lage kaffe og te.

I restauranten er det buffet til frokost og lunsj, og til middag serveres en fast meny som omfatter salatbuffet, suppe, hovedrett, dessert og ost. Lodgen har også et svømmebasseng omgitt av solsenger og palmer.

Dessuten er det mulig å kjøpe unike opplevelser i tillegg til det som er inkludert. Dere kan for eksempel spise middag ute i bushen under stjernehimmelen, akkompagnert av dyrelydene i bakgrunnen. Eller dere kan få en “masaileksjon”, der innfødte masaier forteller om sin kultur og lærer dere sin tradisjonelle dans.

Tsavo West
Kilaguni Serena Lodge

Kilaguni Serena Lodge er en luksuriøs lodge med pool og 56 stilfulde værelser, hvoraf fem af dem er suiter. Det hele er holdt i en moderne fortolkning af autentisk kenyansk stil. Alle værelser har egen balkon, internet, roomservice og mulighed for at lave kaffe og te.

Lodgen ligger indeni Tsavo West National Park og har udsigt til det grønne, bakkede landskab, der kendetegner den vestlige del af Tsavo. Fra hotellets restaurant og bar kan I nyde synet af savannen med akacietræer og et vandhul, der tiltrækker masser af dyr.

Det er også muligt at komme ud i bushen og spise morgenmad med dyrene og solopgangen på savannen eller en middag under åben himmel med masai-dans.

Severin Safari Camp

I tyskeide Severin Safari Camp bor dere i et av de 27 luksusteltene leiren består av. De ligger spredt, så dere får privatliv og utsikten over savannen for dere selv. Når solen har gått ned og dere skal til og fra hovedhuset der restauranten ligger, blir dere hentet og brakt tilbake av masaier.

Teltene er lekkert innredet med senger med myggnett, eget bad og toalett, safe, strøm og internett. Utenfor er det en privat veranda med safaristoler.

I restauranten er det frokostbuffet, og til lunsj og middag kan dere bestille fra en à la carte-meny. Det er også et spa-område med basseng til fri bruk og mulighet til å få massasje.

Sarova Salt Lick Lodge

Sarova Salt Lick Lodge er et helt særegent overnattingssted og en av de mest berømte lodgene i Kenya. Den er bygget på påler over bakken, så dyrene kan faktisk gå under dere mens dere ligger og sover. Dere har svært gode utsiktspunkter oppe fra både rommene, restauranten og baren, så dere kan se dyrene komme og drikke ved vannhullet i nærheten, samtidig som dere selv spiser eller drikker.

Rommene er luksuriøse, med strøm, vifte, safe, utsikt til vannhull og utstyr til å lage te og kaffe.

Restauranten serverer buffet til alle måltider, med en blanding av afrikansk, europeisk og asiatisk mat, så det er noe for enhver smak.

Tsavo East
Satao Camp

Luksusteltene i Satao Camp ligger i en halvsirkel rundt et viktig vannhull hvor det vrimler av dyr. Dere kan derfor se massevis av Tsavos røde elefanter og andre dyr som kommer for å bade og drikke rett foran nesen på dere.

Det er 20 telt, og alle har tak og inneholder det man vanligvis finner på et hotellrom. Alle teltene har eget bad og veranda der dere kan sitte ved deres eget bord og nyte utsikten.

Til frokost kan dere velge mellom omelett, pannekaker og engelsk eller kontinental frokost. Lunsjen serveres under et 200 år gammel tamarindtre, med utsikt til dyrene ved vannhullet. Middagen får dere i loungeområdet, der dere også kan sitte og kose dere om kvelden.


Våre reiseforslag

BESTILL ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Personlige opplysninger
Bemerkninger
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.