BESTILL TILBUD
21 98 38 01

Reiser til Det Indiske Hav

Et hav av tropeøyer omgitt av hvite strender og koralrev

Reiser til Det Indiske Hav

OPPLEV PARADIS PÅ JORD PÅ EN AV AFRIKAS BOUNTY-ØYER

African Travel tilbyr også turer til de fantastiske øyer øst for det afrikanske kontinentet. Her venter helt annerledes afrikanske reiser med fokus på varme, avslapning og luksus.

Nærmest fastlandet er den eksotiske trope-øya Zanzibar, som tilhører Tanzania, og den store øystaten Madagaskar, som har et spennende plante- og dyrerike.

Lenger ute i Det indiske hav ligger øystatene Seychellene og Mauritius med frodig regnskog, vakre hotell og viktigst av alt milevis av fantastisk flotte strender.

Dette skal du opleve i Det Indiske Hav

Rejser til Zanzibar

Zanzibar

Zanzibar er en skjærgård rett utenfor kysten av Tanzania. Hovedøya omtales også som Zanzibar, og dette er plassen du reiser til og fra. På hovedøya finnes Zanzibars hovedstad, Zanzibar Town, hvis historiske sentrum heter Stone Town. Opplev den svært sammensatte befolkningen og fargerik kultur i de gamle gatene. På store markeder selges fersk fisk, frukt og krydder i lange baner. På resten av øya er hovedattraksjonen de nydelige strender, der du kan bo på hotell eller i bungalows rett på den hvite stranden og bare nyte været, havet og utsikten.

Rejser til Seychellerne

Seychellene

Seychellene er en øystat bestående av 155 små-øyer øst for Kenya. De tre største øyene er Mahé, Praslin og La Digue. Med kort avstand mellom øyene er det opplagt å dra på øy-hop mellom to eller tre utvalgte øyer. Seychellene er særlig kjent for sine fantastiske strender, som gjentatte ganger har blitt kåret blant verdens beste. Strendenes særegne trekk er de store granittsteinene i vannkanten, som ligner noe fra en film. Utsikten til både stein, hav og palmer kan nytes fra et av de mange luksushotellene som Seychellene er så kjent for.

Rejser til Mauritius

Mauritius

Mauritius ligger drøyt 90 mil øst for Madagaskar og byr også på lange, hvite sandstrender og svingende palmer, som er nettopp det man reiser til Mauritius for. Selv om Mauritius er en vulkanøy, er den likevel dekket av frodig regnskog og grønne sukkerrørplantasjer. Mot sør ligger Black River Gorges nasjonalpark, hvor du kan nyte flotte turer med utsikt over bølgende åser dekket av tett skog. I nord finner du de mest populære strendene med et bredt utvalg av resorts, spisesteder og vannsportsaktiviteter.

VÆRET I DET INDISKE OCEAN

Finn din Afrika-reise

Rejser til Kenya
Kenya

Kenya har alt for safari-glade reisende og mer. Opplev tusenvis av ville dyr vandre over savannen. Sjansen for å se masse dyr på safari her er nemlig svært gode. Kenya er også et land rik på kontraster med grønne stepper, halvørkener, frodig regnskog og muligheten for å møte den fargerike urbefolkningen, masaiene. Kombiner en safari-tur til Kenya med avslapning på sandstrendene i kystbyene Mombasa eller Zanzibar.

Rejser til Sydafrika
Sør-Afrika

Sør-Afrika er et av Afrikas mest populære reisemål med store opplevelser i alle sjangre. Besøk metropoler der det yrer av liv og opplev Sør-Afrikas historie og kultur. Oppdag det berømte Table Mountain i Cape Town, Sør-Afrikas naturlige underverker på den vakre Panorama Route, og se det fantastiske dyreriket i et av de private naturreservatene eller den store Kruger nasjonalpark.

Rejser til Tanzania
Tanzania

Få den ultimate safariopplevelsen i Tanzanias imponerende nasjonalparker. Serengeti nasjonalpark er en av Afrikas største, men severdigheter som Ngorongoro krater, Lakeara, Lake Victoria og selvfølgelig det legendariske fjellet Kilimanjaro er også verdt å få med seg. Kombiner din safari i Tanzania med en strandferie på landets paradisøy Zanzibar, hvor du finner lange hvite sandstrender og azurblått vann.

Rejser til Uganda
Uganda

I Uganda venter både unike safari- og naturopplevelser. Landets vakre, grønne og frodige natur er hjemsted til et imponerende dyreliv. Se de sjeldne fjellgorillaene i Bwindis regnskog og dra på sjimpanse-trekking i Kibale nasjonalpark. Uganda er også rik på Big 5 safari opplevelser. Særligt i Queen Elizabeth National Park, hvor du til og med kan oppleve den fantastiske fossen, Murchison Falls.

Rejser til Zimbabwe
Zimbabwe

Zimbabwe som reisemål er generelt mindre kjent, men det er egentlig ikke helt rettferdig. Landet har like fantastiske safariopplevelser som sine mer kjente naboland, samt en vakker, variert natur med flere arkeologiske områder på UNESCOs verdensarvliste. Det er også i Zimbabwe at et av verdens store naturlige underverk, Victoria Falls, kan oppleves. Reis til en uoppdaget perle i Sørøst-Afrika!

Rejser til Namibia
Namibia

Namibia er kjent for uendelige horisonter. Uansett om du ser ut over de spektakulære slettene i Etosha nasjonalpark med det imponerende dyrelivet eller den endeløse røde ørkenen Sossusvlei, der sanddynene er opptil 325 meter høye. Ta en tur i Fish River Canyon med det spektakulære stein landskapet og oppdag landets tyske koloniale fortid i hovedstaden Windhoek og Swakopmund ved Atlanterhavet.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Drøyt 40 km utenfor kysten av Tanzania er et ekte ferieparadis. Zanzibar tilbyr pulverhvite sandstrender og et turkisblått hav rikt på fargerike koraller. Hovedstaden, Stone Town, er også på UNESCOs verdensarvliste og byr på trange gater, velduftende markeder og vakker, gammel kolonial arkitektur. Opplagt som avslutning på en safari-tur i f.eks Tanzania eller Kenya.

Rejser til Seychellerne
Seychellene

Seychellene er en relativt uberørt ferieperle med hele 6 av verdens 10 beste strender! De tre største øyene Mahé, Praslin og La Dique, er sanne paradisøyer som i tillegg til de vakre strendene også byr på fargerike korallrev, rike undervannsoperasjoner og små, sjarmerende landsbyer. Avslutt en safari-tur til eksempelvis Tanzania med luksuriøs strandferie på Seychellene.

Rejser til Mauritius
Mauritius

Mauritius er nok en afrikansk paradisøy i Det indiske hav. Øya byr på fantastisk natur med gylne sandstrender, gamle vulkaner og vakre nasjonalparker. Den begrenset størrelse gjør at man enkelt kan utforske alle øyas områder, selv om det er vanskeligt ikke å bli lokket av de mange sandstrendene ut til det krystallklare hav! Kombiner en tur til eksempelvis Sør-Afrika med et opphold i Mauritius.

Rejser til Botswana
Botswana

I det sør-afrikanske landet Botswana bor bare to millioner mennesker, og enda flere dyr enn du kan forestille deg. I den nordlige delen av landet, hvor klimaet er mer frodig enn ørkenen i sør, kan du oppleve praktisk talt alle dyrene man forbinder med Afrika. Om ønskeligt kan du kombiner en tur til Botswana med safari i Sør-Afrika, Victoria Falls i Zimbabwe eller den fascinerende ørkenen i Namibia.

Rejser til Mozambique
Mosambik

Mosambik i Øst-Afrika er et sterkt undervurdert reisemål. Hvis du vil ha fantastiske tropiske strender med fred og fargerike korallrev, er landet helt perfekt til formålet. Samtidig kan du dra på safari i Gorongosa nasjonalpark, hvor du kan se løver, elefanter, flodhester og mange andre ville dyr. Og du kan også møte den varme befolkningen og få en smakebit på den fargerike kulturen deres i hovedstaden Maputo.

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige opplysninger
Bemerkninger
 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt oss
DU FÅR EN PERSONLIG REISEVEILEDNING
REISEN DIN BLIR BOOKET
Du skal ud at rejse

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos African Travel får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. African Travel er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.