Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/africantravel.no/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Reiser til Kenya - Bestill din reise til Kenya hos African Travel
BESTILL TILBUD
21 98 38 01

Reiser til Kenya

Suveren safari og luksuriøs avslapping

Reiser til Kenya

  • OVERSIGT
  • REISEFORSLAG
  • OVERNATTING
  • VÆRET
  • ANDRE DESTINASJONER
  • BESTILL TILBUD

Møt alle savannens dyr

Når du reiser til Kenya, vil du raskt se hvorfor Karen Blixen og andre nysgjerrige reisende har blitt forelsket i det østafrikanske landet.

Kenya er blant de ypperste safari-destinasjonene fordi alle Afrikas kjente dyr lever her. Du møter dyrene i de ikoniske nasjonalparkene Masai Mara og Amboseli. Men også mindre kjente områder tiltrekker seg svære bestander av ville dyr. Utenom ville dyr skal det sies at været i Kenya er bra året rundt, og det er lett å kombinere en safari reise med en strandferie ved kysten eller på Zanzibar.

Fakta om Kenya 
  • Valuta: Kenyansk Shilling
  • Språk: Swahili og Engelsk
  • Hovedstad: Nairobi
  • Visum:  Ja – Kan søkes her
Dette kan du oppleve på en reise til Kenya

Løver i Masai Mara

Masai Mara – de største dyreflokkene og masai-folk

Masai Mara er den mest berømte nasjonalparken i Kenya, og stedet å besøke, hvis du vil ha den tradisjonelle safariopplevelsen på din reise.

Nasjonalparken i det sørvestlige Kenya grenser til Serengeti parken i Tanzania og de to deler samme økosystem. Masai Mara-området er åpent, så millioner av ville dyr vandrer fritt over grensen og rundt på de åpne slettene. I tillegg til de enorme dyrebestander er Masai Mara også kjent for sitt fargerike masai-folk og mulighetene for å dra på ballongsafari.

Elefanter i Amboseli National Park

Amboseli National Park – safari med utsikt til Kilimanjaro

Amboseli National Park er selve bildet på Kenya – bokstavelig talt. Du har uten tvil sett bilder av en gul gresslette med elefanter eller sjiraffer i forgrunnen og det snødekte Mount Kilimanjaro i bakgrunnen. Dette er Amboseli.

Nasjonalparken i det sørlige Kenya grenser til Tanzania og har derfor utsikt til Afrikas høyeste fjell. Dessuten lever mange av de mest berømte dyr her i nasjonalparken. Gled deg til store naturopplevelser på en safari i Amboseli.

Lake Naivashas flodhester og fugler

I 1 884 meters høyde ligger ferskvannssjøen Lake Naivasha. Den langgrunne sjøen er omkranset av grønne bredder med papyrus og akasietrær som vokser vilt.

Det er spennende å utforske området fra land, men særlig fint med en båttur på sjøen. Her finner du et rikt dyreliv med flodhesten, som det mest kjente dyret. Dyrene lever i store flokker og er spesielt aktive om kvelden. Også de med ornitologiske interesser kan glede seg. Pelikaner, ørner, og fargerike isfugler er blant de mange artene, som du kan se på en båttur på Lake Naivasha.

Elefanter i Tsavo East National Park, Kenya

Tsavo East og Tsavo West – Kenyas største

Tsavo er et kjempestort område i det sørøstlige Kenya, som rommer landets største nasjonalpark. Hovedveien mellom Nairobi og Mombasa deler området i to deler, og det er opplagt å besøke Tsavo i kombinasjon med Mombasa-kysten.

På den ene siden av veien ligger Tsavo East, på den andre siden Tsavo West. De to deler byr på forskjellige landskaper med tørr, rød jord i øst, og mer frodig natur i vest. Begge nasjonalparkene er huser store bestander av elefanter, bøfler, flodhester og mange andre afrikanske dyr.

Giraffer i Kenya

Høylandet i Kenya

I Kenyas høyland, nord for Nairobi, ligger en rekke mindre nasjonalparker som byr på et enestående dyreliv i ubesudlet natur.

Samburu National Reserve, Aberdare National Park og Sweetwaters Game Reserve er tre områder som vi arrangerer safariturer i. Her venter en mer kupert og tettvoksende natur, enn den du ser på savannene sør for Nairobi. Vi anbefaler å besøke en eller flere av parkene, dersom du vil ha noen ”villere” opplevelser enn i de populære nasjonalparker som Masai Mara og Amboseli.

Mount Kenya

Mount Kenya-fjelltur

Afrikas nest høyeste fjell, Mount Kenya, havner ofte i skyggen av sin tanzanianske nabo Kilimanjaro.

Men naturen er minst like fantastisk, og utsikten fra toppen regnes av mange for å være enda bedre fra Mount Kenya.

Du kan bestige Mount Kenya på en guidet fjelltur på fire-fem dager. En utfordrende opplevelse, men alle i god form kan fullføre, og vi lover det er turen verdt, når du kommer til Point Lenana i 4985 meters høyde. Kombiner eventuelt med en safari i Kenya, eller en velfortjent avslapningsferie på Mombasa-kysten.

Mombasa Beach

Mombasa-kysten – Kenyas eget bountyland

Kenyas lange kyststrekning er prydet med grønn mangroveskog, viltvoksende palmer og den fineste hvite sand ut til Det indiske hav.

Særlig den sørlige delen rundt havnebyen Mombasa innbyr til avslapningsferie. På reiser til Mombasa-kysten finner du fredfylte strender med alt fra store resorts til små bungalows med nedgang direkte til stranden.

Du kan reise til Mombasa-kysten på ren badeferie, eller kombinere med en safarireise i Kenya, eller som en velfortjent avslutning på en fjelltur til Mount Kenya.

Eksempler på innkvartering i Kenya

Nedenfor kan du se eksempler på anbefalte hotell og lodger på hver destinasjon i Kenya. Sorter mellom basis, mellomklasse og luksus for å se mulighetene innenfor hver klasse. Du kan selv sette sammen hva slags overnattinger du foretrekker. Kontakt oss hvis du ønsker å bo et spesifikt sted som ikke står på denne siden.

BASIS
Masai Mara
Oldarpoi Mara Camp

Denne leiren ligger like ved grensen til Masai Mara naturreservat, så her sover dere nesten sammen med de ville dyrene – men under trygge forhold.

Oldarpoi Mara Camp er en enkel leir hvor dere bor i telt, men med sine massive vegger og vinduer minner de mer om små hytter. Inne er det en dobbeltseng eller to enkeltsenger med sengetøy, tepper og puter. Alle teltene har eget bad med varmt vann og toalett. Og ute foran teltet er det en liten terrasse med stoler der dere kan sitte og nyte utsikten over savannen. Solenergi sørger for elektrisitet slik at dere får ladet opp kameraer og telefoner, og kjøkkenpersonalet kan lage mat til dere tre ganger om dagen.

Nakurusjøen
Merica Hotel

Merica Hotel er et større hotell sentralt i byen Nakuru, som ligger like ved sjøen med samme navn og er et travelt safarireisemål. Derfor kan dere forvente en svært moderne innkvartering tatt i betraktning at dere er på safari.

Hotellet har 89 velutstyrte rom med blant annet internett og TV. I tillegg har hotellet et stort basseng, treningssenter og klesvaskservice.

Restauranten serverer en allsidig buffet med både europeisk, orientalsk og afrikansk mat.

Nairobi
Kahama Hotel

Kahama Hotel er en god mulighet til å bo bra og billig. Hotellet ligger i et fredelig grøntområde sentralt i Nairobi, en halvtimes kjøring fra flyplassen.

Hotellet har alt man trenger på et storbyhotell: rene og pene rom med eget bad, internett, TV, myggnett, safe og takvifte. Dere kan bo på rom med enkeltsenger eller en dobbeltseng – alt etter hva som passer best.

Frokostbuffeten på hotellet er inkludert, slik at dere får en god start på en opplevelsesrik dag i hovedstaden.MELLEMKLASSE
Naivashasjøen
Lake Naivasha Sopa Resort

Lake Naivasha Sopa Resort er en hyggelig og komfortabel resort på Naivashasjøens bredder. Resorten ligger på en stor, grønn tomt som mange av områdets ville dyr kommer til. Derfor er det stor sannsynlighet for at dere vil få se sjiraffer og antiloper i løpet av dagen, og om natten kommer det gjerne flodhester for å gresse i hagen.

Resorten har 84 rom fordelt på 21 sjarmerende små hus som er spredt utover. Rommene har ulike størrelser, og en del av dem kan slås sammen, slik at det er plass til familier. Alle har det til felles at de er romslige, har store vinduer ut mot hagen og en veranda man kan sitte og se på dyrene.

Det er dessuten et stort bassengområde med bar, spa, tennisbane, restaurant med internasjonal buffet til alle dagens måltider, og et loungeområde med bar. Så det er rikelig med steder å kose seg når dere ikke er ute på safari.

Masai Mara
Masai Mara Sopa Lodge

Masai Mara Sopa Lodge er en av de eldste lodgene i området og har innkvartert tusenvis av fornøyde safarigjester. Det er en stor lodge, med 50 små hus, som alle har to dobbeltrom.

Der kan dere bo som på et vanlig hotell; det er safe i skapet og hårtørker på badet. Lodgen ligger en knapp kilometer utenfor Masai Mara naturreservat, ved foten av Oloolaimutia Hills, så det er en fantastisk utsikt over det grønne landskapet i viltreservatet. Den kan dere nyte alene fra verandaen foran rommet deres eller sammen med andre i bassengområdet, loungen eller restauranten.

Nakurusjøen
Lake Nakuru Lodge

Denne familievennlige lodgen ligger inne i Nakurusjøen nasjonalpark, på motsatt side av sjøen fra byen Nakuru, så her er dere mer i ett med naturen og dyrene. Dere kan i tillegg nyte utsikten over sjøen mens dere ligger ved lodgens store basseng eller sitter i restauranten og spiser.

Restauranten serverer buffet til frokost, lunsj og middag. Dessuten er det en bar i et loungeområde hvor dere kan nyte solnedgangen eller et tradisjonelt danseshow.

Lodgen har 95 rom som fremstår som hotellrom med opp til tre enkeltsenger eller en dobbeltseng, eget bad og innredning i afrikansk stil i tråd med safariopplevelsen.

Amboseli
Kibo Safari Camp

Like ved inngangen til Amboseli nasjonalpark ligger Kibo Safari Camp. Her kan dere stå opp til synet av Kilimanjaro og se solen gå ned over den åpne savannen der de ville dyrene og de kjente akasietrærne pryder landskapet.

Leiren består av 73 telt som er store nok til å romme senger, bad med toalett og dusj, et lite bord og plass til bagasje. Det er tak over teltene, og foran dem er det en liten veranda der dere kan nyte utsikten i fred. Det er mulig å bo i enkelt-, dobbelt-, trippel- og familierom.

På restauranten serveres alle måltider. Mye av maten er basert på egne, hjemmedyrkede råvarer. Om dagen kan dere slappe av ved bassenget i leiren, og om kvelden er det masaidans rundt et bål. Her kan dere se den tradisjonelle dansen og lære om masaienes kultur.

Tsavo West
Ngulia Safari Camp

Ngulia Safari Camp ligger inde i Tsavo West National Park og har en af de bedste udsigter i Kenya. Campen ligger lige ved et par vandhuller, hvor dyrene kommer i flok for at drikke og bade, og længere ude i horisonten kan I se det store, indhegnede Ngulia Rhino Sanctuary, hvor truede næsehorn lever i beskyttelse.

Der er 52 simpelt indrettede værelser med eget bad og toilet, samt en lille balkon med udsigt til parken.

Campen har pool, en udendørs restaurant med udsigt til vandhullerne og en bar, hvor I kan se en vild leopard, der kommer til campen for at blive fodret.

Tsavo East
Voi Wildlife Lodge

Den store lodgen Voi Wildlife Lodge ligger sør i Tsavo East nasjonalpark, i utkanten av byen Voi. Lodgen ligger høyt, så det er utsikt til den åpne afrikanske bushen, og dere vil kunne se dyrene komme og gå ved vannhullene som er like i nærheten.

Lodgen er én stor bygning med plass til opptil 300 gjester i rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, eget bad, myggnett og afrikanskinspirert innredning.

Det er basseng dere kan slappe av i mens dere nyter den behagelige temperaturen i Tsavo, som ligger nærmere kysten enn andre nasjonalparker. Det er også en restaurant som serverer buffet til frokost, lunsj og middag.

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge ligger ideelt til i Tsavo East National Park, bare et par timers kjøring fra Mombasa. Lodgen ligger likevel isolert slik at dere får følelsen av å være ute i vill natur.

Lodgen ligger like ved flere vannhull som tiltrekker seg massevis av dyr hver dag. Det kan dere observere mens dere sitter i ro og mak i lodgen og ser ut over savannen.

Det er knappe 50 rom med eget bad og egen balkong: Ni av dem kan kobles sammen med naborommet og egner seg derfor godt for barnefamilier. Dessuten er det basseng og restaurant med helpensjon.

Nairobi
Hillpark Hotel

Dette hotellet ligger litt utenfor den travleste delen av Nairobi sentrum, i et grøntområde som gjør det til et trivelig sted å bo hvis storbyens travle liv ikke er noe for dere. Samtidig er det nært flyplassen og sentrum.

Det er forskjellige romkategorier, men alle har behagelige dobbeltsenger og eget bad. I tillegg har hotellet treningsområde og en restaurant i hagen, hvor dere kan spise alle måltider hvis dere ikke har lyst til å gå ut. De har både buffet og à la carte.

Jacaranda Nairobi Hotel

Jacaranda Hotel ligger i det velstående området Westlands, ca. fem kilometer utenfor Nairobis Central Business District, som er det mest kjente området i sentrum. Det er 20 kilometer til flyplassen, så det er enkelt å komme seg til og fra hotellet på reisen deres.

Hotellet har 128 nydelige rom med internett, TV, safe, romservice, klesvaskservice og ellers alt man behøver på et hotell i byen.

Hotellets restaurant serverer buffet til frokost, og det er i tillegg mulig å kjøpe lunsj og middag. Det er også et stort basseng i hotellets hage, samt innendørs treningssenter og spa.

Golden Tulip Westlands Nairobi

Den internasjonale kjeden Golden Tulips hotell i Nairobi er nytt og moderne. Det ligger også i det velstående området Westlands, der dere er i nærheten av internasjonale selskaper og banker.

Hotellet har 94 romslige og moderne innredede rom av forskjellig standard. Alle har blant annet internett og TV og rengjøres daglig.

På toppen av hotellet finner dere et takbasseng med solsenger og sitteplasser, så dere kan ta en dukkert og nyte utsikten over den travle storbyen i fredelige omgivelser. Til de aktive gjestene er det også mulig å trene med utsikt over byen på hotellets treningssenter.

Restauranten på hotellet disker opp med en frokostbuffet som er inkludert, og det er også mulig å spise lunsj og middag på hotellet.

Mombasa
Severin Sea Lodge

Tyskeide Severin Sea Lodge er et flott strandhotell med svært god beliggenhet. Det ligger på Bamburi Beach 12 kilometer nord for Mombasa, og har direkte tilgang og utsikt til Det indiske hav.

Hotellet er avslappet, men pent innredet, inspirert av tradisjonell afrikansk stil. Dere bor i runde bungalower atskilt av grønt og palmer, med ganske få meter til vannkanten. Alle rom har balkong, internett, klimaanlegg for de varme dagene og myggnett for stikkfrie netter.

Hvis dere ikke vil ligge på hotellets private strand, finnes det også et deilig bassengområde. I tillegg er det innendørs treningssenter og spa, samt en velrenommert restaurant som serverer fisk og skalldyr, tradisjonelle swahili-retter og internasjonale klassikere.

Baobab Beach Resort & Spa

Baobab Beach Resort & Spa er en god mulighet for ren avslapning på en all inclusive-resort på populære Diani Beach, uten at det koster for mye. Det er stort, ligger i frodige grønne omgivelser og har alt man behøver på badeferie.

Rommene har god størrelse og er komfortable, og alle har privat balkong eller terrasse med utsikt til hagen eller havet. Mange av dem kan åpnes mot naborommet, slik at de egner seg godt for familier.

Resorten har tre restauranter og flere barer, der dere kan nyte hjemmelaget mat fra flere verdensdeler, basert på ferske lokale råvarer. Dere kan bestille à la carte eller kjøpe all inclusive. Da trenger dere ikke å bekymre dere for å velge feil, for da kan dere prøve alt.

Southern Palms Beach Resort

Et annet godt og familievennlig all inclusive-anlegg på Diani Beach er det store Southern Palms Beach Resort. Her er det to kjempebasseng, fire restauranter, fire barer og en rekke aktiviteter for både barn og voksne.

De 298 rommene har blant annet klimaanlegg og egen balkong eller terrasse som vender ut mot bassengområdet eller Det indiske hav. Det er god plass og mulighet for å få sammenhengende rom.

Dere skal heller ikke være redde for å kjede dere. Hotellet har blant annet tennisbane, squashbane, bordtennis, biljard og treningssenter. I tillegg blir det blant annet arrangert aktiviteter for barn, dykketurer, fisketurer og sykkelturer.
LUKSUS
Masai Mara
Ashnil Mara Luxury Tented Camp

Denne leiren ligger midt inne i Masai Mara naturreservat, like ved elven Mara, som tiltrekker seg store mengder dyr. Nærmere virkelighetens “Løvenes konge” kommer dere ikke! Leiren har 40 luksustelt med dobbeltseng, bad, walk-in-closet og terrasse med utsikt.

I tillegg er det et flott bassengområde der dere kan slappe av i pausene mellom game drives, og et loungeområde der dere kan nyte en drink etter en opplevelsesrik dag. Restauranten serverer buffet med internasjonal og tradisjonell kenyansk mat.

Nakurusjøen
Sarova Lion Hill Game Lodge

Hvis dere vil ha den aller beste plasseringen i forhold til Nakurusjøen, er Sarova Lion Hill Game Lodge det rette valget. Som en av få ligger den helt nede ved sjøen, ikke inne i byen. Derfor er det mulig å se dyrene rundt sjøen uten å måtte gå utenfor.

I tillegg til den uovertrufne plasseringen er lodgen svært luksuriøst innredet. Lodgen har 67 små hus, alle med privat veranda med utsikt over sjøen. Rommene har eget bad, behagelige senger med myggnett, og mulighet til å lage kaffe og te.

Lodgens restaurant ligger også med utsikt over sjøen, og her er det fokus på å bruke grønnsaker og urter som er dyrket i hagen. Det serveres en rikholdig buffet til frokost, lunsj og middag.

Amboseli
Amboseli Serena Safari Lodge

I denne lodgen kan dere bo midt i vakre Amboseli nasjonalpark med utsikt til majestetiske Kilimanjaro og få de aller beste safariopplevelsene.

Lodgen har dobbeltrom, rom med enkeltsenger og familierom med to naborom og takterrasse. Alle rom har internett, romservice, egen balkong og mulighet for å lage kaffe og te.

I restauranten er det buffet til frokost og lunsj, og til middag serveres en fast meny som omfatter salatbuffet, suppe, hovedrett, dessert og ost. Lodgen har også et svømmebasseng omgitt av solsenger og palmer.

Dessuten er det mulig å kjøpe unike opplevelser i tillegg til det som er inkludert. Dere kan for eksempel spise middag ute i bushen under stjernehimmelen, akkompagnert av dyrelydene i bakgrunnen. Eller dere kan få en “masaileksjon”, der innfødte masaier forteller om sin kultur og lærer dere sin tradisjonelle dans.

Tsavo West
Kilaguni Serena Lodge

Kilaguni Serena Lodge er en luksuriøs lodge med pool og 56 stilfulde værelser, hvoraf fem af dem er suiter. Det hele er holdt i en moderne fortolkning af autentisk kenyansk stil. Alle værelser har egen balkon, internet, roomservice og mulighed for at lave kaffe og te.

Lodgen ligger indeni Tsavo West National Park og har udsigt til det grønne, bakkede landskab, der kendetegner den vestlige del af Tsavo. Fra hotellets restaurant og bar kan I nyde synet af savannen med akacietræer og et vandhul, der tiltrækker masser af dyr.

Det er også muligt at komme ud i bushen og spise morgenmad med dyrene og solopgangen på savannen eller en middag under åben himmel med masai-dans.

Severin Safari Camp

I tyskeide Severin Safari Camp bor dere i et av de 27 luksusteltene leiren består av. De ligger spredt, så dere får privatliv og utsikten over savannen for dere selv. Når solen har gått ned og dere skal til og fra hovedhuset der restauranten ligger, blir dere hentet og brakt tilbake av masaier.

Teltene er lekkert innredet med senger med myggnett, eget bad og toalett, safe, strøm og internett. Utenfor er det en privat veranda med safaristoler.

I restauranten er det frokostbuffet, og til lunsj og middag kan dere bestille fra en à la carte-meny. Det er også et spa-område med basseng til fri bruk og mulighet til å få massasje.

Sarova Salt Lick Lodge

Sarova Salt Lick Lodge er et helt særegent overnattingssted og en av de mest berømte lodgene i Kenya. Den er bygget på påler over bakken, så dyrene kan faktisk gå under dere mens dere ligger og sover. Dere har svært gode utsiktspunkter oppe fra både rommene, restauranten og baren, så dere kan se dyrene komme og drikke ved vannhullet i nærheten, samtidig som dere selv spiser eller drikker.

Rommene er luksuriøse, med strøm, vifte, safe, utsikt til vannhull og utstyr til å lage te og kaffe.

Restauranten serverer buffet til alle måltider, med en blanding av afrikansk, europeisk og asiatisk mat, så det er noe for enhver smak.

Tsavo East
Satao Camp

Luksusteltene i Satao Camp ligger i en halvsirkel rundt et viktig vannhull hvor det vrimler av dyr. Dere kan derfor se massevis av Tsavos røde elefanter og andre dyr som kommer for å bade og drikke rett foran nesen på dere.

Det er 20 telt, og alle har tak og inneholder det man vanligvis finner på et hotellrom. Alle teltene har eget bad og veranda der dere kan sitte ved deres eget bord og nyte utsikten.

Til frokost kan dere velge mellom omelett, pannekaker og engelsk eller kontinental frokost. Lunsjen serveres under et 200 år gammel tamarindtre, med utsikt til dyrene ved vannhullet. Middagen får dere i loungeområdet, der dere også kan sitte og kose dere om kvelden.

Nairobi
Radisson Blu Hotel Nairobi

Det store Radisson Blu i Nairobi er den luksuriøse reisendes svar på et midlertidig hjem i Kenyas travle hovedstad. Hotellet ligger i det internasjonale forretningsområdet Upper Hills, bare 20 minutters kjøring fra flyplassen.

Både de 271 rommene og alle fellesarealene på hotellet er stilfullt innredet med fokus på komfort og plass. Hotellet har myke senger, internett med høy hastighet og romservice på rommene. Det har også et treningssenter med nye apparater og oppvarmet basseng på taket.

Den inkluderte frokosten byr blant annet på egg, pannekaker, nybakt brød og frisk frukt, slik at dere får en god start på dagen. I restauranten Chop House står internasjonale og lokale retter på menyen til lunsj og middag, hvis dere ønsker høy kvalitet uten å forlate hotellet.

Mombasa
The Sands at Nomad

The Sands at Nomad er et mindre hotell, men et av Kenyas mest eksklusive. Det ligger helt nede ved vannet på Diani Beach og er omgitt av en frodig grønn natur som gir avskjerming mot omverdenen. Selve hotellet er bygget med naturlige materialer, og innredningen er svært smakfull.

Det er 18 rom, 12 suiter og syv hytter med individuell innredning, klimaanlegg, minibar og internett på alle rom.

Dere kan nyte havet og den kritthvite sanden på hotellets private strand, eller så kan dere søke inn i det grønne og kjøle dere ned i hotellets basseng.

Det er tropisk frokost i hovedrestauranten, som også serverer lunsj og middag som buffet eller à la carte – alt etter hva som passer dere. Hotellet har også sushibar, pizzeria og en bar ved bassenget, der dere får forfriskninger både om dagen og på kvelden.

Diani Reef Beach Resort and Spa

Diani Reef Beach Resort and Spa er en luksusresort på den berømte stranden med samme navn. Her lever dere det søte liv på stranden eller ved det store bassenget, der solsenger og en bassengbar gjør livet enda bedre.

Det er 143 rom og suiter med moderne, komfortabel innredning, klimaanlegg, terrasse, TV, Wi-Fi og mulighet til å lage te og kaffe.

Resorten har tre restauranter som dekker temaene internasjonal, orientalsk og sjømat. Frokosten består av en overdådig buffet, og til lunsj og middag kan dere velge mellom buffet og à la carte. Det er mulig med hel- og halvpensjon, samt all inclusive for de av dere som ikke ønsker å måtte finne andre steder å spise.

I tillegg er det flere barer, kveldsunderholdning, en liten kino, treningssenter og en klubb for barn. Så uansett om dere er på romantisk parferie eller på familieferie med tre barn, finnes det muligheter for alle.Været i Nairobi, Kenya

Finn din Afrika-rejse

Rejser til Kenya
Kenya

Kenya har alt for safari-glade reisende og mer. Opplev tusenvis av ville dyr vandre over savannen. Sjansen for å se masse dyr på safari her er nemlig svært gode. Kenya er også et land rik på kontraster med grønne stepper, halvørkener, frodig regnskog og muligheten for å møte den fargerike urbefolkningen, masaiene. Kombiner en safari-tur til Kenya med avslapning på sandstrendene i kystbyene Mombasa eller Zanzibar.

Rejser til Sydafrika
Sør-Afrika

Sør-Afrika er et av Afrikas mest populære reisemål med store opplevelser i alle sjangre. Besøk metropoler der det yrer av liv og opplev Sør-Afrikas historie og kultur. Oppdag det berømte Table Mountain i Cape Town, Sør-Afrikas naturlige underverker på den vakre Panorama Route, og se det fantastiske dyreriket i et av de private naturreservatene eller den store Kruger nasjonalpark.

Rejser til Tanzania
Tanzania

Få den ultimate safariopplevelsen i Tanzanias imponerende nasjonalparker. Serengeti nasjonalpark er en av Afrikas største, men severdigheter som Ngorongoro krater, Lakeara, Lake Victoria og selvfølgelig det legendariske fjellet Kilimanjaro er også verdt å få med seg. Kombiner din safari i Tanzania med en strandferie på landets paradisøy Zanzibar, hvor du finner lange hvite sandstrender og azurblått vann.

Rejser til Uganda
Uganda

I Uganda venter både unike safari- og naturopplevelser. Landets vakre, grønne og frodige natur er hjemsted til et imponerende dyreliv. Se de sjeldne fjellgorillaene i Bwindis regnskog og dra på sjimpanse-trekking i Kibale nasjonalpark. Uganda er også rik på Big 5 safari opplevelser. Særligt i Queen Elizabeth National Park, hvor du til og med kan oppleve den fantastiske fossen, Murchison Falls.

Rejser til Zimbabwe
Zimbabwe

Zimbabwe som reisemål er generelt mindre kjent, men det er egentlig ikke helt rettferdig. Landet har like fantastiske safariopplevelser som sine mer kjente naboland, samt en vakker, variert natur med flere arkeologiske områder på UNESCOs verdensarvliste. Det er også i Zimbabwe at et av verdens store naturlige underverk, Victoria Falls, kan oppleves. Reis til en uoppdaget perle i Sørøst-Afrika!

Rejser til Namibia
Namibia

Namibia er kjent for uendelige horisonter. Uansett om du ser ut over de spektakulære slettene i Etosha nasjonalpark med det imponerende dyrelivet eller den endeløse røde ørkenen Sossusvlei, der sanddynene er opptil 325 meter høye. Ta en tur i Fish River Canyon med det spektakulære stein landskapet og oppdag landets tyske koloniale fortid i hovedstaden Windhoek og Swakopmund ved Atlanterhavet.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Drøyt 40 km utenfor kysten av Tanzania er et ekte ferieparadis. Zanzibar tilbyr pulverhvite sandstrender og et turkisblått hav rikt på fargerike koraller. Hovedstaden, Stone Town, er også på UNESCOs verdensarvliste og byr på trange gater, velduftende markeder og vakker, gammel kolonial arkitektur. Opplagt som avslutning på en safari-tur i f.eks Tanzania eller Kenya.

Rejser til Seychellerne
Seychellene

Seychellene er en relativt uberørt ferieperle med hele 6 av verdens 10 beste strender! De tre største øyene Mahé, Praslin og La Dique, er sanne paradisøyer som i tillegg til de vakre strendene også byr på fargerike korallrev, rike undervannsoperasjoner og små, sjarmerende landsbyer. Avslutt en safari-tur til eksempelvis Tanzania med luksuriøs strandferie på Seychellene.

Rejser til Mauritius
Mauritius

Mauritius er nok en afrikansk paradisøy i Det indiske hav. Øya byr på fantastisk natur med gylne sandstrender, gamle vulkaner og vakre nasjonalparker. Den begrenset størrelse gjør at man enkelt kan utforske alle øyas områder, selv om det er vanskeligt ikke å bli lokket av de mange sandstrendene ut til det krystallklare hav! Kombiner en tur til eksempelvis Sør-Afrika med et opphold i Mauritius.

Rejser til Botswana
Botswana

I det sør-afrikanske landet Botswana bor bare to millioner mennesker, og enda flere dyr enn du kan forestille deg. I den nordlige delen av landet, hvor klimaet er mer frodig enn ørkenen i sør, kan du oppleve praktisk talt alle dyrene man forbinder med Afrika. Om ønskeligt kan du kombiner en tur til Botswana med safari i Sør-Afrika, Victoria Falls i Zimbabwe eller den fascinerende ørkenen i Namibia.

Rejser til Mozambique
Mosambik

Mosambik i Øst-Afrika er et sterkt undervurdert reisemål. Hvis du vil ha fantastiske tropiske strender med fred og fargerike korallrev, er landet helt perfekt til formålet. Samtidig kan du dra på safari i Gorongosa nasjonalpark, hvor du kan se løver, elefanter, flodhester og mange andre ville dyr. Og du kan også møte den varme befolkningen og få en smakebit på den fargerike kulturen deres i hovedstaden Maputo.

BESTILL ET UFORPLIKTENDE REISETILBUD
Personlige opplysninger
Bemerkninger
SLIK BESTILLER DU EN REISE HOS OSS
Kontakt oss
DU FÅR EN PERSONLIG REISEVEILEDNING
REISEN DIN BLIR BOOKET
DU SKAL UT Å REISE

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos African Travel får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. African Travel er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.