Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/africantravel.no/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Reiser til Mauritius - Bestill din reise til Mauritius med African Travel
BESTILL TILBUD
21 98 38 01

Reiser til Mauritius

Ren velvære på en liten del av paradis

Reiser til Mauritius

  • OVERSIGT
  • REISEFORSLAG
  • OVERNATTING
  • VÆRET
  • ANDRE DESTINASJONER
  • BESTILL TILBUD

Lev luksuslivet på Mauritius

Når du reiser til Mauritius lander du midt i Det indiske hav, på en øy på størrelse med Vestfold fylke. Den tidligere europeiske kolonien, som nå er selvstendig, beskrives av mange som paradis på jord. Og ikke uten grunn. Vulkan-øyen er kledd med frodig regnskog og omkranset av den fineste, hvite sanden og blomstrende korallrev.

På mer eller mindre bebodde strender finner du luksuriøse resorts som kan danne rammen om alt fra familieferie til bryllupsreise. Mauritius er perfekt uansett om du drømmer om én lang avslappende ferie, eller vil kombinere med safari i Sør-Afrika.

Fakta om Mauritius
  • Valuta: Mauritiske rupee
  • Språk: Engelsk
  • Hovedstad: Port Louis
  • Visum: Nei
Dette kan du oppleve på en reise til Mauritius

Port Louis i Mauritius

Fantastisk familiedestinasjon

Mauritius har lenge vært et yndet reisemål for alle som ønsker seg særegen skjønnhet og tropisk varme. Nettopp derfor prioriteres turismen høyt, og det er ikke mye «tredje verden» over Mauritius.

Sikkerheten er på topp, og alt fungerer. Størstedelen av øyens resorts er store og familievennlige med plasering rett ved stranden med langgrunt, rolig vann, og mange har moderne fasiliteter og aktiviteter for barn. Det er ingen fare for at verken voksne eller barn kommer til å kjede seg på en reise til Mauritius. Med andre ord – Mauritius er helt perfekt til en reise med barn.

Grand Baie

Nyt stemningen i Mauritius svar på St. Tropez

De vakre strender på Mauritius nordkyst er veldig populære blant turister, og sammen med det levende bylivet i Grand Baie, har du den perfekte kombinajsonen av strand og by. Byen og bukten ved samme navn ligger i det nordvestlige hjørnet, og beskrives som Mauritius St. Tropez. Her finnes et stort utvalg av restauranter, barer, butikker, nattklubber, og det du ellers kan ønske deg på ferien. Du kan bo på hotell i selve Grand Baie eller på den roligere stranden Trou-aux-Biches sør for Grand Baie.

Stemningen er nærmest sydfransk når man slentrer langs vannet med fortauskafeer på den ene siden og utsikt til hundrevis av båter, som vugger på havet, på den andre. Her kan du både handle, spise, drikke og danse, når du vil ha en ettermiddag eller kveld ute. Det er også herfra du drar på mange av utfluktene.

Flic an Flac

Tilbakelent byliv i Flic en Flac

Velger du å bo på stranden Flic en Flac har du også mulighet til å få med deg litt byliv på ferien. Her er det et godt utvalg av restauranter, kaféer, barer, butikker og aktivitetsmuligheter.

Vil du ut og spise, eller ta en drink en kveld, er det mange hyggelige steder å velge mellom. Du kan kjøpe alle nødvendigheter på det lokale supermarkedet, og i byens små butikker. Det er også et turistkontor, hvor du kan bestille turer. Det er altså mange muligheter i Flic en Flac, men en mer tilbakelent stemning enn i Grand Baie.

Spiller du golf? Ved Flic en Flac ligger en stor, velpleid golfbane med 18 hull. Her kan du spille i luksuriøse rammer med fantastisk utsikt til fjellene og Tamarin Bay.

Udsigt over Black River Gorge National Park i Mauritius

Besøk Black River Gorges

Øyens største naturopplevelse finner dere i Black River Gorges National Park. Bare en kort kjøretur fra Flic en Flac, El Morne og Bel Ombre, så er du blant nasjonalparkens massive, grønne fjell.

Nasjonalparken har et stort nettverk av stier, så du kan oppleve naturen på nært hold uansett om du foretrekker kortere eller lengre gåturer. Det finnes hele 311 plantearter og ni fuglearter som utelukkende lever her. Så hold øynene åpne etter den lysegrønne rosendue, den spettede Mauritius tårnfalken, og øyens sjeldne lysende grønne papegøye.

Giraffer i Kruger National Park, Sydafrika

Kombiner med Sør-Afrika (Kruger)

Hos African Travel anbefaler vi å kombinere reisen din til Mauritius med en tur til Sør-Afrika. Særligt hvis du ønsker å oppleve mer enn bare ren avslappingsferie. Flyforbindelsen mellom de to landene er god, og det er relativt enkelt og raskt å dra til og fra.

Vi foreslår noen dager med safari i den berømte Kruger National Park, hvor du blant annet kan møte Afrikas “big five”: løve, leopard, elefant, neshorn og bøffel. I denne delen av Sør-Afrika kan du også kjøre den sceniske Panorama Route, som byr på fantastiske naturopplevelser. Mulighetene er mange – la oss hjelpe deg med å sette sammen din drømmereise.

Luksusferie

Luksus med all inklusive

På reiser til Mauritius vil du generelt oppleve ekstra høy standard på hotellene. øyen er kjent for ganske luksuriøse hotell, så selv et trestjerners hotell kan ha høy komfort og service. Mesteparten er all inklusive, der du ikke trenger å bekymre deg om noe som helst under oppholdet ditt. Vil du ha litt ekstra velvære, kan du velge et sted med spa. Vil du spille golf, velger du et sted med golfbaner. Her finnes noe for enhver. Og uansett hva du gjør i løpet av dagen, vil du få god mat om kvelden. Den tidligere franske øyen er nemlig kjent for sin gastronomiske kvalitet.

EKSEMPLER PÅ OVERNATTING I MAURITIUS

Nedenfor kan du se eksempler på anbefalte hotell og resorts på Mauritius. Sorter mellom basis, mellomklasse og luksus for å se mulighetene innenfor hver klasse. Du kan selv sette sammen hva slags overnattinger du foretrekker, og mulighetene er mange. Kontakt oss hvis du ønsker å bo et spesifikt sted som ikke står på denne siden.

BASIS
Mauritius
Mont Choisy Beach Villas

Disse familievennlige villaene ligger ved vakre Choisy Beach, fem minutters kjøring fra den livlige byen Grand Baie, men har færre turister. Villaene ligger mot sjøen, så dere kan gå rett ut i Det indiske hav når dere våkner om morgenen. De er ideelle for dere som ønsker å gjøre alt i eget tempo og ha mulighet til å lage mat selv.

Det er åtte hus med ett soverom (57 m2) og seks hus med to soverom (109 m2), alt etter hvor mange dere er. Alle har havutsikt, et velutstyrt kjøkken, bad, TV og terrasse.

I hagen mellom husene er det et stort basseng og et grillområde som er åpent for alle.

Det gjøres rent hver dag, og man kan få vasket klær, passet barn og arrangert aktiviteter mot ekstra betaling.

Manisa Hotel

Manisa Hotel ligger på den vakre vestkysten ved Flic en Flac-stranden. Det er et fredelig hotell i et populært område. Det er direkte adgang til stranden, og her trenger dere ikke å løfte en finger selv.

Det er 30 standardrom, 12 større rom og ett familierom. Alle har enten king size-seng eller to enkeltsenger, bad, klimaanlegg, TV, minibar, romservice og egen balkong eller terrasse.

Hotellets restaurant har åpent til frokost, lunsj og middag og serverer noe for enhver smak, blant annet fisk og skalldyr, spesialiteter fra Mauritius og orientalske retter. Noen dager er det underholdning eller temakveld.

Det er også basseng på hotellet, hvis dere skulle bli lei av den hvite sandstranden. Og vil dere ut i naturen, er dere ikke langt unna den frodige regnskogen i River Gorges nasjonalpark.

Ocean Villas

Ocean Villas er en resort med ulike typer overnatting som egner seg både for par og barnefamilier. Den ligger i den populære turistbyen Grand Baie, men litt atskilt fra den travleste delen av byen. Og siden resorten bare består av bungalower spredt ut over et stort område, er det fred og ro.

Dere kan bo i vanlige rom med plass til fra to til fire personer og benytte dere av hotellets restaurant, eller så kan dere bo i en villa med plass til åtte personer og lage maten selv. Noen av rommene ligger i et eget område med eget felles basseng. De egner seg spesielt godt til en romantisk reise.

I det store fellesområdet er det to andre basseng, restaurant, bar og spa. I tillegg har resorten et båthus der det arrangeres gratis vannsportsaktiviteter, og et kontor som kan arrangere turer på øyen.

MELLEMKLASSE
Mauritius
Veranda Grand Baie Hotel & Spa

Veranda Grand Baie Hotel & Spa er det perfekte stedet for dere som både vil slappe av på stranden og få følelsen av at det skjer noe. Her kan de som liker sol, ligge på stranden og skue ut over bukten i Grand Baie under en palme, mens de festglade kan utforske bylivet. De sportslig anlagte har en lang rekke tilbud til å fylle dagene med opplevelser i Mauritius’ vakre natur.

Resorten har vært et populært valg i Grand Baie i over 30 år, men komforten holder dagens nivå. Rommene er lyst og moderne innredet, og det er lekre loungeområder, to flotte basseng og deilige solsenger på den private stranden som innbyr til ren avslapning.

Som gjest her kan dere gratis bryne dere på blant annet windsurfing, kajakkpadling og snorkling. Eller dere kan spille tennis, petanque, bordtennis og dart på hotellet, uten at det koster noe. I tillegg kan dere skjemme dere selv bort i spaen med massasje, hammam og ulike behandlinger.

Det er to restauranter og en bar som serverer tradisjonell og internasjonal mat til alle måltider.

Villas Caroline

På den vakre bountystranden Flic en Flac ligger denne mellomstore resorten og innbyr til ren avslapningsferie i eksotiske omgivelser. Det er direkte adgang til stranden, og resorten er innredet i tradisjonell Mauritius-stil, så det er et godt sted for dere som gjerne vil ha badeferie i autentiske omgivelser.

Det er 68 rom, seks bungalower og ensuite, som alle er utstyrt med alt man trenger på ferien – pluss havutsikt.

Hvis dere ikke vil ligge på den private stranden, kan dere slappe av rundt bassenget. Hvis det skal skje mer enn dette, kan dere praktisere yoga, kjøre vannsykkel, spille bordtennis eller delta i de andre aktivitetene som tilbys. Mot ekstra betaling kan dere blant annet dykke, kjøre speedbåt, spille golf og bruke barneklubben, som har morsomme aktiviteter for de minste.

Resortens restaurant serverer buffet til frokost, lunsj og middag, og dere vil kunne finne både lokale retter og asiatisk- og europeiskinspirert mat. Mange kvelder er det show, musikk og underholdning.

LUKSUS
Mauritius
Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Denne resorten er for dere som ønsker en eksklusiv ferie uten å bli forstyrret av barn og masse andre turister. Radissons hotell på Mauritius ligger på vestkysten, langt unna øyens mest populære turistområder. Naboene er langt unna, barn under 18 år er fraværende, og dere har den fantastiske utsikten til Det indiske hav for dere selv.

Det er 100 rom med et minimalistisk, lekkert design. Alle har utsikt til havet eller de grønne omgivelsene, gratis internett, TV, minibar og mulighet til å lage te og kaffe slik at dere kan nyte morgenstunden i fred.

Resorten har flere forskjellige spisesteder, så det er mulighet for både lette retter og mer seriøse gastronomiske opplevelser om kvelden.

Det er et stort basseng med utsikt til havet og rikelig med solsenger på terrasser og i sanden foran resorten, så det er mange muligheter til å ligge og koble av under Mauritius’ sol.

Hvis det blir for kjedelig, er det mange muligheter til å snorkle, dykke, gå tur, sykle, praktisere yoga på stranden og mye annet. Det er også trening og spa.

Sands Suites Resort & Spa

Sands Suites Resort & Spa er en perfekt resort for dere som vil ha ren luksus og romantikk. Den ligger på vestkysten, helt sør på Flic en Flac-stranden, som er kjent for sin fine, hvite sand og sitt turkisblå vann. Det er fantastisk utsikt fra resorten, som blant annet kan nytes fra det kjempestore evighetsbassenget, som er like flott i dagslys som om kvelden.

Alle de 91 rommene på resorten er store nok til å være suiter. Rommene har også privat balkong eller terrasse med utsikt, store senger, et loungeområde, store bad med to håndvasker og badekåper, TV, Wi-Fi og walk-in-garderobe.

Det er tre restauranter, en bar, service ved bassenget og stranden hele dagen, og mulighet for å spise på rommet eller på stranden for en helt spesiell, romantisk middag.

Det er dessuten spa, en rekke inkluderende aktivitetsmuligheter som vannski, windsurfing og båtturer med glassbunn slik at dere kan se det flotte livet under havoverflaten.

VÆRET I MAURITIUS

Finn din Afrika-reise

Rejser til Kenya
Kenya

Kenya har alt for safari-glade reisende og mer. Opplev tusenvis av ville dyr vandre over savannen. Sjansen for å se masse dyr på safari her er nemlig svært gode. Kenya er også et land rik på kontraster med grønne stepper, halvørkener, frodig regnskog og muligheten for å møte den fargerike urbefolkningen, masaiene. Kombiner en safari-tur til Kenya med avslapning på sandstrendene i kystbyene Mombasa eller Zanzibar.

Rejser til Sydafrika
Sør-Afrika

Sør-Afrika er et av Afrikas mest populære reisemål med store opplevelser i alle sjangre. Besøk metropoler der det yrer av liv og opplev Sør-Afrikas historie og kultur. Oppdag det berømte Table Mountain i Cape Town, Sør-Afrikas naturlige underverker på den vakre Panorama Route, og se det fantastiske dyreriket i et av de private naturreservatene eller den store Kruger nasjonalpark

Rejser til Tanzania
Tanzania

Få den ultimate safariopplevelsen i Tanzanias imponerende nasjonalparker. Serengeti nasjonalpark er en av Afrikas største, men severdigheter som Ngorongoro krater, Lakeara, Lake Victoria og selvfølgelig det legendariske fjellet Kilimanjaro er også verdt å få med seg. Kombiner din safari i Tanzania med en strandferie på landets paradisøy Zanzibar, hvor du finner lange hvite sandstrender og azurblått vann.

Rejser til Uganda
Uganda

I Uganda venter både unike safari- og naturopplevelser. Landets vakre, grønne og frodige natur er hjemsted til et imponerende dyreliv. Se de sjeldne fjellgorillaene i Bwindis regnskog og dra på sjimpanse-trekking i Kibale nasjonalpark. Uganda er også rik på Big 5 safari opplevelser. Særligt i Queen Elizabeth National Park, hvor du til og med kan oppleve den fantastiske fossen, Murchison Falls.

Rejser til Zimbabwe
Zimbabwe

Zimbabwe som reisemål er generelt mindre kjent, men det er egentlig ikke helt rettferdig. Landet har like fantastiske safariopplevelser som sine mer kjente naboland, samt en vakker, variert natur med flere arkeologiske områder på UNESCOs verdensarvliste. Det er også i Zimbabwe at et av verdens store naturlige underverk, Victoria Falls, kan oppleves. Reis til en uoppdaget perle i Sørøst-Afrika!

Rejser til Namibia
Namibia

Namibia er kjent for uendelige horisonter. Uansett om du ser ut over de spektakulære slettene i Etosha nasjonalpark med det imponerende dyrelivet eller den endeløse røde ørkenen Sossusvlei, der sanddynene er opptil 325 meter høye. Ta en tur i Fish River Canyon med det spektakulære stein landskapet og oppdag landets tyske koloniale fortid i hovedstaden Windhoek og Swakopmund ved Atlanterhavet.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Drøyt 40 km utenfor kysten av Tanzania er et ekte ferieparadis. Zanzibar tilbyr pulverhvite sandstrender og et turkisblått hav rikt på fargerike koraller. Hovedstaden, Stone Town, er også på UNESCOs verdensarvliste og byr på trange gater, velduftende markeder og vakker, gammel kolonial arkitektur. Opplagt som avslutning på en safari-tur i f.eks Tanzania eller Kenya.

Rejser til Seychellerne
Seychellene

Seychellene er en relativt uberørt ferieperle med hele 6 av verdens 10 beste strender! De tre største øyene Mahé, Praslin og La Dique, er sanne paradisøyer som i tillegg til de vakre strendene også byr på fargerike korallrev, rike undervannsoperasjoner og små, sjarmerende landsbyer. Avslutt en safari-tur til eksempelvis Tanzania med luksuriøs strandferie på Seychellene.

Rejser til Mauritius
Mauritius

Mauritius er nok en afrikansk paradisøy i Det indiske hav. Øya byr på fantastisk natur med gylne sandstrender, gamle vulkaner og vakre nasjonalparker. Den begrenset størrelse gjør at man enkelt kan utforske alle øyas områder, selv om det er vanskeligt ikke å bli lokket av de mange sandstrendene ut til det krystallklare hav! Kombiner en tur til eksempelvis Sør-Afrika med et opphold i Mauritius.

Rejser til Botswana
Botswana

I det sør-afrikanske landet Botswana bor bare to millioner mennesker, og enda flere dyr enn du kan forestille deg. I den nordlige delen av landet, hvor klimaet er mer frodig enn ørkenen i sør, kan du oppleve praktisk talt alle dyrene man forbinder med Afrika. Om ønskeligt kan du kombiner en tur til Botswana med safari i Sør-Afrika, Victoria Falls i Zimbabwe eller den fascinerende ørkenen i Namibia.

Rejser til Mozambique
Mosambik

Mosambik i Øst-Afrika er et sterkt undervurdert reisemål. Hvis du vil ha fantastiske tropiske strender med fred og fargerike korallrev, er landet helt perfekt til formålet. Samtidig kan du dra på safari i Gorongosa nasjonalpark, hvor du kan se løver, elefanter, flodhester og mange andre ville dyr. Og du kan også møte den varme befolkningen og få en smakebit på den fargerike kulturen deres i hovedstaden Maputo.

BESTILL ET UFORPLIKTENDE REISETILBUD
Personlige opplysninger
Bemerkninger
SLIK BESTILLER DU EN REISE HOS OSS
Kontakt oss
DU FÅR EN PERSONLIG REISEVEILEDNING
REISEN DIN BLIR BOOKET
DU SKAL UT Å REISE

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos African Travel får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. African Travel er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.