BESTILL TILBUD
21 98 38 01

Reiser til det sørlige Afrika

RIKT DYRELIV, VAKRE LANDSKAPER OG FLOTTE BADESTRENDER

Reiser til det sørlige Afrika

REIS FRA UNDERVERK TIL UNDERVERK

Storby, safari, natur eller en strandferie. Sør-Afrika byr på mange flotte opplevelser. Utforsk Sør-Afrikas hovedstad, Cape Town, Big Five safari, dramatiske fjell, kløfter, fosser, ørken og hav.

Våre reiser til det sørlige Afrika går til Sør-Afrika og nabolandene Namibia, Botswana, Zimbabwe og Mosambik med gode muligheter for å kombinere med en strandferie på eksempelvis Mauritius.

Dette må du opleve i det sørlige Afrika

Rejser til Sydafrika

SØR-AFRIKA

Sør-Afrika er særlig populært på grunn av det store utvalget av store opplevelser og morsomme aktiviteter. Mange forbinder landet med de to største byene Johannesburg og Cape Town, men det finnes også imponerende naturopplevelser i Afrikas sørligste land. Legg veien forbi den berømte Garden Route langs kysten og opplev høydepunkter som Kap det gode håp, Winelands vinregion, hvithaier og hvaler i Atlanterhavet, strutsegårder og mye mer. Ønsker du uberørt natur, er Panorama-ruten svaret. Du passerer her det naturlige underverket i Blyde River Canyon nordøst i landet.

Rett ved siden av ligger Kruger nasjonalpark, kjent for sine enorme dyrebestander. Parken er blant verdens beste safari-destinasjoner, der du blant annet kan oppleve Big Five: løver, leoparder, elefanter, neshorn og bøfler.

Rejser til Namibia

Namibia

Namibia ligger på vestkysten og kjent for den imponerende Namib-ørkenen. Her kan du oppleve Sossusvlei og Deadvlei, som er noen av verdens største sanddyner på drøyt 400 meter i høyden. Sør for ørkenen ligger Fish River Canyon, verdens nest største dal etter Grand Canyon der jorda fremdeles er tørr, og utsikten fra oven er helt utrolig. Beveger du deg nordover, finner du Etosha nasjonalpark som er Afrikas sjette største nasjonalpark på 22 000 kvadratkilometer. Neshorn, elefanter, sebraer og gaseller bor side om side, og i Namibia finner du også den største bestanden av geparder.

Rejser til Botswana

Botswana

Botswana har den største bestanden av elefanter på flere enn 50 000, og derfor er også Botswana blant de ultimate safari-destinasjoner. I tillegg har Okavango Delta satt sitt særlige preg på det enorme dyrelivet som finnes i landet. Den store våtmarken tiltrekker seg flust av dyrearter som bor i de små kanalene. Midt i deltaet ligger nydelige Moremi Game Reserve, hvor du kan dra på Big-Five-safari.

Rejser til Zimbabwe

Zimbabwe

I Zimbabwe finner du verdens største fossefall. Victoria Falls ligger på grensen mellom Zimbabwe og Zambia og er landets absolutte høydepunkt. Du kan både høre og se den kraftige fossen på lang avstand, noe som ikke er overraskende med en bredde på 1600 meter og en høyde på 120 meter. Sør for Victoria Falls ligger Hwange nasjonalpark, hvor hundrevis av dyre- og fuglearter bor, og her kan du være heldig å spotte de svært truede ville hundene.

Vejret i Afrika

Pretoria, Sydafrika

Harare, Zimbabwe

Windhoek, Namibia

Gaborone, Botswana

Finn din Afrika-reise

Rejser til Kenya
Kenya

Kenya har alt for safari-glade reisende og mer. Opplev tusenvis av ville dyr vandre over savannen. Sjansen for å se masse dyr på safari her er nemlig svært gode. Kenya er også et land rik på kontraster med grønne stepper, halvørkener, frodig regnskog og muligheten for å møte den fargerike urbefolkningen, masaiene. Kombiner en safari-tur til Kenya med avslapning på sandstrendene i kystbyene Mombasa eller Zanzibar.

Rejser til Sydafrika
Sør-Afrika

Sør-Afrika er et av Afrikas mest populære reisemål med store opplevelser i alle sjangre. Besøk metropoler der det yrer av liv og opplev Sør-Afrikas historie og kultur. Oppdag det berømte Table Mountain i Cape Town, Sør-Afrikas naturlige underverker på den vakre Panorama Route, og se det fantastiske dyreriket i et av de private naturreservatene eller den store Kruger nasjonalpark.

Rejser til Tanzania
Tanzania

Få den ultimate safariopplevelsen i Tanzanias imponerende nasjonalparker. Serengeti nasjonalpark er en av Afrikas største, men severdigheter som Ngorongoro krater, Lakeara, Lake Victoria og selvfølgelig det legendariske fjellet Kilimanjaro er også verdt å få med seg. Kombiner din safari i Tanzania med en strandferie på landets paradisøy Zanzibar, hvor du finner lange hvite sandstrender og azurblått vann.

Rejser til Uganda
Uganda

I Uganda venter både unike safari- og naturopplevelser. Landets vakre, grønne og frodige natur er hjemsted til et imponerende dyreliv. Se de sjeldne fjellgorillaene i Bwindis regnskog og dra på sjimpanse-trekking i Kibale nasjonalpark. Uganda er også rik på Big 5 safari opplevelser. Særligt i Queen Elizabeth National Park, hvor du til og med kan oppleve den fantastiske fossen, Murchison Falls.

Rejser til Zimbabwe
Zimbabwe

Zimbabwe som reisemål er generelt mindre kjent, men det er egentlig ikke helt rettferdig. Landet har like fantastiske safariopplevelser som sine mer kjente naboland, samt en vakker, variert natur med flere arkeologiske områder på UNESCOs verdensarvliste. Det er også i Zimbabwe at et av verdens store naturlige underverk, Victoria Falls, kan oppleves. Reis til en uoppdaget perle i Sørøst-Afrika!

Rejser til Namibia
Namibia

Namibia er kjent for uendelige horisonter. Uansett om du ser ut over de spektakulære slettene i Etosha nasjonalpark med det imponerende dyrelivet eller den endeløse røde ørkenen Sossusvlei, der sanddynene er opptil 325 meter høye. Ta en tur i Fish River Canyon med det spektakulære stein landskapet og oppdag landets tyske koloniale fortid i hovedstaden Windhoek og Swakopmund ved Atlanterhavet.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Drøyt 40 km utenfor kysten av Tanzania er et ekte ferieparadis. Zanzibar tilbyr pulverhvite sandstrender og et turkisblått hav rikt på fargerike koraller. Hovedstaden, Stone Town, er også på UNESCOs verdensarvliste og byr på trange gater, velduftende markeder og vakker, gammel kolonial arkitektur. Opplagt som avslutning på en safari-tur i f.eks Tanzania eller Kenya.

Rejser til Seychellerne
Seychellene

Seychellene er en relativt uberørt ferieperle med hele 6 av verdens 10 beste strender! De tre største øyene Mahé, Praslin og La Dique, er sanne paradisøyer som i tillegg til de vakre strendene også byr på fargerike korallrev, rike undervannsoperasjoner og små, sjarmerende landsbyer. Avslutt en safari-tur til eksempelvis Tanzania med luksuriøs strandferie på Seychellene.

Rejser til Mauritius
Mauritius

Mauritius er nok en afrikansk paradisøy i Det indiske hav. Øya byr på fantastisk natur med gylne sandstrender, gamle vulkaner og vakre nasjonalparker. Den begrenset størrelse gjør at man enkelt kan utforske alle øyas områder, selv om det er vanskeligt ikke å bli lokket av de mange sandstrendene ut til det krystallklare hav! Kombiner en tur til eksempelvis Sør-Afrika med et opphold i Mauritius.

Rejser til Botswana
Botswana

I det sør-afrikanske landet Botswana bor bare to millioner mennesker, og enda flere dyr enn du kan forestille deg. I den nordlige delen av landet, hvor klimaet er mer frodig enn ørkenen i sør, kan du oppleve praktisk talt alle dyrene man forbinder med Afrika. Om ønskeligt kan du kombiner en tur til Botswana med safari i Sør-Afrika, Victoria Falls i Zimbabwe eller den fascinerende ørkenen i Namibia.

Rejser til Mozambique
Mosambik

Mosambik i Øst-Afrika er et sterkt undervurdert reisemål. Hvis du vil ha fantastiske tropiske strender med fred og fargerike korallrev, er landet helt perfekt til formålet. Samtidig kan du dra på safari i Gorongosa nasjonalpark, hvor du kan se løver, elefanter, flodhester og mange andre ville dyr. Og du kan også møte den varme befolkningen og få en smakebit på den fargerike kulturen deres i hovedstaden Maputo.

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige opplysninger
Bemerkninger
 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 77 34 68 01

Hos African Spirit får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! African Spirit er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.