BESTILL TILBUD
21 98 38 01

AKTIV FERIE I AFRIKAS NATUR

Fjellklatring, gorillavandring og naturskjønne fotturer

AKTIV FERIE I AFRIKAS NATUR

Opplev Afrikas vakre natur og ville dyr til fots

Afrika kan by på større naturopplevelser enn de fleste andre steder i verden. Med en aktiv ferie kommer du tett på naturen og det mangfoldige dyrelivet på en helt annen måte enn når du bare kjører forbi. Uansett om du vil gå, sykle, seile eller dykke, finnes det en aktiv ferie for deg i Afrika.

På fottur inn i regnskogen i Uganda kan du for eksempel oppleve fjellgorillaer. Dykk blant havskilpadder og koraller på Seychellene. Eller utfordre deg selv med en tur til Kilimanjaro, der utsikten fra toppen vil fjerne enhver tvil om det var verdt det.

Inspirasjon til en aktiv ferie

Uhuru Peak skiltet på toppen af Kilimanjaro, Tanzania

Kilimanjaro i Tanzania

Kan du forestille deg å stå på toppen av Afrika og se utover det enorme kontinentet, så langt øyet rekker? Det er nemlig belønningen for den ultimate aktive ferien, hvor du bestiger Kilimanjaro i Tanzania. Det er verdens høyeste frittstående fjell, og naturen skifter karakter mange ganger på veien opp til toppen på 5.895 moh. – så turen i seg selv er en enorm opplevelse. Vi kan sende deg av sted på en velorganisert, trygg tur der du bare skal konsentrere deg om å nyte utsikten. For øyeblikket har vi to reiseforslag med to alternative ruter for å bestige det legendariske fjellet. (vi har 3)

Se reiseforslag til Machame-ruten på Kilimanjaro

Se reiseforslag til Marangu-ruten på Kilimanjaro

Se reiseforslag til Lemosho-ruten på Kilimanjaro

Gorilla i Bwindi National Park

Gorillavandring i Uganda

Gorillavandring i Uganda er en av de mest fantastiske dyreopplevelsene som finnes. På gorillavandring går du inn i Bwindi-regnskogen sør i Uganda. Her lever ca. 400 av verdens 1000 fjellgorillaer, så her kan du observere et svært sjeldent dyr i sitt naturlige miljø. Faktisk kan du havne ansikt til ansikt med gorillaene, for de er ikke redde for mennesker, og de dyktige guidene vet hvordan man kommer helt tett innpå dem.

Les mere om Uganda her

Rejser til Sydafrika

FOTTUR I SØR-AFRIKA

Det finnes utallige muligheter for spennende fotturer i både lett og tyngre terreng i Sør-Afrika. Også i storbyen Cape Town kan du bruke dagen på å komme deg opp til byens landemerke, Table Mountain, hvor du får flott utsikt over byen og havet. I fjellkjeden Drakensberg i nærheten av Durban finnes det mange stier som får opp pulsen. Og på den flotte Panorama Route lenger nord kan du også få mange flotte naturopplevelser med fjellstøvlene på.

Les mere om Sør-Afrika her

Havskildpadder i Seychellerne

AKTIV BADEFERIE VED DET INDISKE HAV

En badeferie ved Det indiske hav trenger ikke å begrense seg til overflaten. Utenfor Zanzibar, Mauritius og Seychellene finnes de flotteste korallrev, som du kan utforske med snorkel eller dykkerutstyr. Her kan du være heldig og møte havskilpadder, delfiner og fargerik fisk. Og på de to sistnevnte destinasjonene kan du gå ut og vandre i frodig natur. Nasjonalparkene der har kupert regnskog hvor du kan vandre blant banantrær, palmer og eksotiske fugler.

Les mere om Det indiske hav her

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.