BESTILL TILBUD
21 98 38 01

BADEFERIE I DET INDISKE HAV

REN AVSLAPNING PÅ AFRIKAS UBERØRTE BOUNTY-STRENDER

BADEFERIE I DET INDISKE HAV

Glem den klassiske badeferien og ta turen til verdens mest eksotiske øyer

Drømmer du om å finne et sted med sol og varme, der strendene også i virkeligheten er de reneste postkortmotiver og det ikke vrimler av turister i alle kystbyene? Da er badeferie i Afrika svaret.

På kontinentets østkyst, og særlig i Mosambik og Kenya, er det kilometer på kilometer med kritthvite sandstrender, og på tropeøyene i Seychellene, på Zanzibar og Mauritius finnes frodige regnskoger, eksotisk dyreliv og eksklusive hoteller.

Inspirasjon til en badeferie i Afrika

Rejser til Zanzibar

Zanzibar

Zanzibar er kvintessensen av en eksotisk ferie. Her finner du ikke bare fantastiske strender med palmer og flotte hoteller, men også en fargerik kultur som minner deg om at du er langt hjemmefra. Her kan du smake den søteste ananasen du noen gang har smakt, shoppe med lokalbefolkningen på store markeder og vandre rundt i de sjarmerende gatene i Stone Town. Siden avstanden er så kort til fastlandet og Tanzania, er det nesten synd å gå glipp av Zanzibar hvis du allikevel reiser til dette østafrikanske safarilandet.

Les mere om Zanzibar her

Rejser til Seychellerne

Seychellene

Drømmer du om perlehvite sandstrender og fantastisk vakker natur både på land og under vann, er Seychellene et opplagt reisemål. Den lille øygruppen i Det indiske hav kan by på en badeferie litt utenom det vanlige, og siden den ligger like ved ekvator, kan du flykte hit når som helst på året. Vi anbefaler å besøke to eller tre av øyene for å se flere av strendene som gang etter gang blir kåret til verdens flotteste.

Les mere om Seychellene her

Rejser til Mauritius

Mauritius

Mauritius er en liten vulkansk øy i Det indiske hav som egner seg perfekt til en eksotisk badeferie hvis målet er å ikke løfte en finger. Her finnes mange hoteller av ulik standard der du bare blir vartet opp, og du trenger ikke å bekymre deg for hvordan været blir i morgen, for det blir bra. Det er dessuten enkelt å komme seg til Mauritius fra Sør-Afrika, slik at man kan kombinere med Cape Town, naturopplevelser og safari.

Les mere om Mauritius her

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.