BESTILL TILBUD
21 98 38 01

BILFERIE I AFRIKA

LEGG I VEI PÅ AFRIKAS VAKRESTE VEIER – I DITT EGET TEMPO

BILFERIE I AFRIKA

Legg inn opplevelser for livet på GPS-en

En bilferie er kanskje ikke det man først forbinder med Afrika, men det er både enkelt og trygt å kjøre på veiene sør i Afrika, hvor skiltingen også er på engelsk. I tillegg er det en super måte å se mange forskjellige steder på uten å være del av en stor gruppe.

Vi anbefaler hovedsakelig bilferier i Sør-Afrika og Namibia, hvor det ene fantastiske landskapet blir avløst av det neste. Du kan se alt fra idylliske vingårder og ville blomster til øde ørken og Afrikas svar på Grand Canyon – alt i én tur, der du selv styrer tempoet.

Våre reiseforslag til en bilferie

Garden Route

Turen langs Sør-Afrikas sørøstkyst, Garden Route, er Sør-Afrikas mest kjente bilferierute. Her kommer du gjennom både livlige storbyer og fabelaktig natur hele veien fra Cape Town til Port Elizabeth. Du kan smake på kjente sørafrikanske viner på de familiedrevne vingårdene i Winelands, se kjempedigre retthvaler svømme helt inne ved kysten i Hermanus og seile i den fredelige lagunen i Knysna. Ved alle stoppene kan du bo på små sjarmerende hoteller hvor gjestfriheten sitter løst.

Se reiseforslag til Garden Route

Panorama Route

Den såkalte Panorama Route ligger nord i Sør-Afrika. Det er en rute i et område med mange naturopplevelser som man kan få med seg i løpet av et par dager. Her venter blant annet høydepunkter som verdens tredje største canyon, frodige Blyde River Canyon, og de eventyrlige geologiske formasjonene Bourke’s Luck Potholes. Dette er i nærheten av den store Kruger nasjonalpark, som er en av Afrikas beste safaridestinasjoner, så det er opplagt å kombinere disse to.

Se reiseforslag til Panorama Route

Namibia

I Namibia venter mange ulike typer opplevelser – i alt fra ørken til by – og den beste måten å oppleve hele landets mange sider på, er i bil. På bilferie rundt i Namibia kan du oppleve Afrikas svar på Grand Canyon i sør, Namib-ørkenens vakre landskap i vest og «Afrikas fem store» i Etosha nasjonalpark i nord. Skiltingen er god, veiene er trygge og avstandene overkommelige, så hvorfor ikke utforske Namibia i egen bil?

Se reiseforslag til bilferie i Namibia her

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.