BESTILL TILBUD
21 98 38 01

Familieferie i Afrika

SAFARIEVENTYR OG SLARAFFENLIV FOR ALLE ALDRE

Familieferie i Afrika

Ta barna med på en uforglemmelig ferie

Afrikas ville dyr, vakre natur og varme klima kan glede både store og små. Vil du gi barna eller barnebarna dine en unik opplevelse og reise på en familieferie litt utenom det vanlige, finnes det mange muligheter til det, om det så er safari, strender, bilferie eller en kombinasjon dere vil ha.

Det finnes for eksempel mange familievennlige steder og lodger i Kenya og Sør-Afrika hvor det er enkelt og trygt å ta med barna på safari. Og på Mauritius får du en litt mer eksotisk badeferie fylt av aktiviteter for både barn og voksne..

Inspirasjon til en familieferie i Afrika

Familie finder næsehorn på en safari

Kenya

Å se en flokk elefanter bade eller en løve i ferd med å spise dagens bytte, er helt ubeskrivelig! Ikke bare for voksne, men kanskje spesielt for barna. Vi vet alle at barn liker dyr, så på en safari der dere kommer tett på både de søte og de farlige dyrene i Afrika, vil alle helt garantert bli begeistret. I Kenya er safariturismen så veletablert at både priser og overnattingssteder har blitt familievennlige Mange lodger i Kenya har store familierom, basseng og underholdning.

Les mer om Kenya her

Familie på toppen af Taffelbjerget i Sydafrika

Sør-Afrika

Hvis hele familien skal reise, er Sør-Afrika det rette reisemålet for å få store opplevelser med de små. Her har hotellene og infrastrukturen vestlig standard, så det er enkelt å komme seg rundt, gammel som ung. Hvis dere vil på safari, finnes det malariafrie dyrereservater der dere ikke trenger å bekymre dere for sykdom og vaksiner. Og hvis dere vil på lengre opplevelsesturer, er noen åpenbare muligheter å kjøre Garden Route eller Panorama Route, der dere kan kombinere storby, natureventyr, hvalsafari, fotturer og mye annet.

Les mer om Sør-Afrika her

Familie på paradisstrand i Mauritius

Mauritius

På Mauritius kan dere få en perfekt kombinasjon av uberørt tropisk øy og praktiske familiefordeler. Den lille vulkanøyen har ennå ikke blitt en nedrent turistmagnet slik mange andre familievennlige steder har, men det finnes mange gode grunner til å dra hit. Flyforbindelsene er gode, så dere trenger ikke å være på reise med trøtte barn i flere dager. I tillegg har mange hotell familierom, barnebasseng, lekeaktiviteter og alt inkludert, så alle får is uten å måtte finne frem lommeboken.

Les mer om Mauritius her

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.