BESTILL TILBUD
21 98 38 01

Sesong

Find den rette sesong for din reise til Afrika

Sesong

NÅR SKAL DU REISE?

Hos African Travel skreddersyr vi reisen din slik det passer for akkurat deg. Mesteparten av reisemålene våre passer heldigvis for alle årstider, siden de ligger så nært på ekvator og derfor har stabilt og varmt klima.

Likevel er det enkelte land, som er bedre enn andre på visse tider av året. På denne siden kan du se hvilke land, det er best å reise til i den årstiden du planlegger ferien din. Du kan også alltid ta kontakt med oss og tale med en av våre erfarne reisekonsulenter, om hvilket reisemål som best vil oppfylle drømmene dine.

VÅR
Rejser til Botswana
Botswana

Opplev Botswana i den tørre årstiden, når gresset er kort, slik at dyrene er lette å se og temperaturen er behagelig på safari i Okavango-deltaet.

Rejser til Zimbabwe
ZImbabwe (Victoria Falls)

Reis til Zimbabwe og nyt synet av Victoriafallene om våren, når himmelen er klar og utsikten storslagen. Om våren unngår du også de mange turistene som er der om sommeren.

Rejser til Seychellerne
Seychellene

Seychellene er særlig aktuell om våren dersom du drømmer om en vindstille ferie, når sjøen er rolig og forutsetningene for snorkling og dykking er helt på topp.

Rejser til Namibia
Namibia

Besøk det vakre ørkenlandet Namibia på våren, når været er behagelig og himmelen klar. Det gir deg de beste opplevelsene og bildene fra Namibørkenen.

Rejser til Mauritius
Mauritius

Du får nesten alltid strålende vær på en reise til Mauritius, men på våren er mulighetene for en tørr og solrik ferie særlig gode.

Rejser til Tanzania
Tanzania

Opplev den store gnuvandringen, når flokker med hundretusenvis av klovdyr vandrer over de grønne slettene i Tanzania. Det er også færre turister da enn senere på året.

SOMMER
Rejser til Kenya
Kenya

Opplev den store gnuvandringen, når hundretusenvis av dyr vandrer over savannen i Kenya hver sommer. Det er også et godt tidspunkt for familiereiser.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Zanzibar er tørt og behagelig varmt i sommermånedene. Og så er det en åpenbar mulighet å kombinere med en safari i Kenya i samme periode.

Rejser til Uganda
Uganda

Reis til Uganda om sommeren, når du vil ha minst mulig regn på dine eventyr i regnskogen. Du kan dra på gorillavandring når som helst på året, men den tørre årstiden er den beste.

Rejser til Sydafrika
Sør-Afrika

Dra til Sør-Afrika om sommeren, når været er bra og det er mulighet for dykking i bur blant hai. Dessuten er gresset kort i Kruger om sommeren, så dyrene er lette å se.

Rejser til Botswana
Botswana

Botswana er perfekt om sommeren, når den tørre årstiden gir gode safariforhold. På denne årstiden er gresset kort, slik at det er lettere å se dyrene på avstand.

Rejser til Namibia
Namibia

Dra på rundtur – med eller uten guide – i Namibia om sommeren, når klimaet er tørt og deilig. Himmelen er klarest og ørkenlandet flottest på denne tiden.

HØST
Rejser til Kenya
Kenya

Til og med oktober kan du oppleve den store gnuvandringen i Kenya, noe som er grunn god nok i seg selv til å besøke Kenya. Det er i tillegg varmt, men ikke for varmt.

Rejser til Sydafrika
Sør-Afrika

Reis til Sør-Afrika om våren, når det er er mye ville blomster å se. På høsten er det dessuten hvalsesong, så det er den perfekte tiden for hvalsafari.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Nyt solen på Zanzibar om høsten, når de vakre strendene og den fargerike kulturen kan oppleves i et behagelig klima. Det er også mulig å kombinere med Kenya om høsten.

Rejser til Seychellerne
Seychellene

Seychellene er fantastisk på høsten, særlig i oktober, når det er vindstille. Vannet er rolig og klart, slik at du kan nyte å svømme, snorkle og dykke.

Rejser til Mauritius
Mauritius

Legg turen til Mauritius på høsten, når du trenger mer sommer. Her finnes ikke noe norsk høstvær – bare sol og varme på den vakre ferieøyen.

Rejser til Namibia
Namibia

Opplev Namibia på høsten, når det ikke er for varmt, men bare deilig å kjøre rundt. På denne tiden kan du vandre i ørkenen og dra på safari uten å merke ørkenlandets hete.

VINTER
Rejser til Tanzania
Tanzania

Dra på safari i Serengeti om vinteren, under den store gnuvandringen. Du kan med fordel kombinere med Zanzibar for en deilig badeferie.

Rejser til Sydafrika
Sør-Afrika

Det er sommer i Sør-Afrika når det er vinter hos oss, så når det er kaldt hjemme, er det perfekt med en opplevelsesrik rundreise i det vakre landet helt i sør.

Rejser til Uganda
Uganda

Kom tett på fjellgorillaene i Uganda i den tørre sesongen om vinteren, når været er behagelig og du kan gå i regnskogen uten å bli altfor våt.

Rejser til Zanzibar
Zanzibar

Reis til Zanzibar når det er mørkt og kaldt hjemme. På den eksotiske øyen utenfor kysten av Tanzania er du garantert sol og varme på de vakre strendene.

Rejser til Seychellerne
Seychellene

Opplev Seychellene i vintermånedene for å få en vitamininnsprøytning av varme, energi og spektakulære opplevelser. Det er dessuten godt fiske om vinteren.

Rejser til Kenya
Kenya

Du kan dra til Kenya året rundt, så hvorfor ikke om vinteren, når du kan få store opplevelser, deilig varme og færre turister, alt i ett.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.